torsdag 27. september 2012

OPPdateRing – her eR vI!

 

DSC_0013

DSC_0020

 

Minste S og Høvdingen nyter ett rolig øyeblikk hjemme…

DSC_0109DSC_0110

Bokmerker til ett hektisk høstsemester eller til en rolig høstkveld foran peisen!

DSC_0123

DSC_0111

Bitesmykker til såre gommer og fjonge mamma’er – og nøkkelhanker til små og store nøkkelbarn

DSC_0136DSC_0137

Pannebånd til små og store må til når høsten ligger på lur…

Høsten er her! I dag gleder Sjøla seg til å komme hjem til nyvasket hus (endelig fått ansatt nytt vaskefirma) og fyre i peisen. Bestefar E har vært pappa/husfar/sjåfør vikar noen dager mens Høvdingen har vært på oppdrag, noe som har medført at resten av familien har vært utsatt for Sjølas forsøk på middagslaging. I går var det foreldremøte for mellomste S og Sjøla klarte å lage trolldeig av vaffelrøra (1 dl sukker bør IKKE forveksles med 1 dl salt), så dere kan forestille dere hva familien gjennomgår i fravær av kokkepappa’n ;)

Produksjonen til Lille Design er litt “pø om pø” for tiden – å studere, samt holde styr på 3 flotte barn krever sitt! Produksjon av småting prioriteres nå, fremfor store plagg som krever mye tid og kjærlighet. Men, det blir – vi “må bare” litt først. Høvdingen har flere spennende produkter på produksjonslisten, mye “manne”varer og spennende julegaver til voksne gutter som har “alt”. Foreløpig finner dere masse smånyheter på Prydbutikken fra Lille Design, blant annet bokmerker, bitesmykker, nøkkelhanker og pannebånd.

Vi satser og håper på at det tid til mer blogging i tiden fremover – til neste blogginnlegg håper vi dere får tid til å nyyyyyte late høstdager foran peisen og mange gode bøker (kanskje noe annet enn Jarøy og Makroøkonomi?). 

1 kommentar:

 1. Masse flott og artige ting dere designer :)
  Håper du nyter høstferien!
  Vil du vinne et års-abonnement på BoligPluss
  kan du prøve lykken inne hos meg nå :)
  Klem Anette ♥

  SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails