torsdag 13. september 2012

HverDageN er Her, Men hvOr er Vi?

 

DSC_0041

DSC_0042

DSC_0059

DSC_0060

DSC_0061

DSC_0062

DSC_0097

Nyheter på Prydbutikken: buttons, lommespeil og tutuskjørt

Joda, hverdagen kom – PANG! Og den har vært her allerede i en måneds tid… *wow* Sjøla er i skrivende stund på Prydbutikken og knipser for Prydbloggen vår – men tankene går til bunkene med klær som skulle ha vært i skapene, de 4X4 forelesningene som HAR VÆRT (som skulle ha vært forberedt), sommerbestillingene som enda er under produksjon og ikke minst vinterkolleksjonen som kun er påbegynt. I tillegg har ikke “StrukturSjøla” kommet helt utav sommerskapet ennå – ukeplaner og middagslister blir laget på slump istedetfor hver søndag som de skal lages, vi “møter” oss ihjel fordi NEI er ikke innført igjen etter sommeren – og alt er bare.. KAOS! 

MEN, la oss se på det vi faktisk får til i alt kaoset: Ungene er kjempefornøyde fordi vi tar oss tid midt i kaoset til å være sammen med de, skole og fritidsaktiviteter blir fulgt opp, sommerbestillingene er nesten ferdigstilt og noen plagg i vinterkolleksjonen er ferdige og til salgs på Pryd. Høvdingen er ajour med skolen og Sjøla er nesten ajour i ett av fire fag – permer og forelesninger er printet og klar for gjennomlesing. Det er tomt for klesvask – og vi har endelig fått ansatt nytt vaskebyrå *YES* Det blogges og oppdateres på Lille Design og Prydbloggen. Sjøla har fått forberedt ny læreplan for elevene sine – og ikke minst vært på lærerseminar og møtt mange nye kolleger. Optimisme og kreativitet preger familien – selv om vi gjerne skulle ha fått oss noen flere timer søvn ila ett døgn.

Har dere det slik? Konstant dårlig samvittighet for alt man ikke rekker? Snu om tankegangen om tenk heller på alt dere faktisk får til! Nå skal det blogges og knipses, i kveld skal det ryddes så får vi se om strukturen kommer tilbake, kanskje på mandag? ;)

Ha en flott uke og en hærlig helg :)

4 kommentarer:

 1. Fine tegninger! Likte den med pipa. Du som står bak?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, det var koselig å høre! Det er Høvdingen aka Svein som lager speilene, så har vi en fast illustratør fra Nederland som jobber for butikken (samme flinke damen som hjalp oss med Sunnivadukken). Hun tegner for oss etter ulike temaer vi ønsker oss, men jeg trur hun selger illustrasjonene videre til andre også når de først er ferdige :)

   Slett
 2. Så herlige saker du viser bilde av. Tiden strekker ikke alltid til, men det går allikevel på et vis. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det :) Ja, det er snedig hvordan ting faktisk går rundt selv om man selv føler at man skulle ha gjort så mye mer. Det viktigste er å holde øynene på målet, så kommer man i havn - selv om det tar litt lenger tid enn hva man trur ;)

   Slett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails