tirsdag 12. april 2011

SiMoN PaN…

 

           DSC_0531DSC_0533

DSC_0537DSC_0539DSC_0542DSC_0570

                                        DSC_0559DSC_0560

      DSC_0550DSC_0554

                    DSC_0590DSC_0593

DSC_0597

DSC_0594

Symaskinen får virkelig kjørt seg i heimen for tiden! Nytt mønster ble prøvd ut i de sene natterstider mandag, og forutenom alt for lange alvearmer, ble resultatet godt mottatt av junior. Sjøla har sydd en tunika (Nej, kjære Høvding, IKKE en kjole) med tilhørende posebukse til minstemann i isoli/joggebuksestoff. Resultatet kan nok ikke vises frem i barnehagen i morgen, da armene må kortes litt inn. Armene er egentlig kjempeskjønne, men litt lite gangbar for en 2 åring som helst vil ha armene fri til å leke med.

En stor lomme på midten er fantastisk, spesielt hvis man blir litt sulten etter middag. Her er det bare å plukke rester hele kvelden og kveldsmaten er i boks! Minste S har brukt lommen til å frakte både middag, tog, togskinner og lego i og han er spesielt opptatt av den gamle knappen som ligner en måne (?). Stoffet er fantastisk og fast inventar på systuen, spesielt til “ome" piecer". Sjøla er spesielt fornøyd med posebuksen, da strikk både i livet og nederst i buksen gjør at lengden kan bevares og vokse i, uten at minsten blir irritert over at han konstant må trekke opp buksen. En alvehette setter virkelig prikken over i’en og mini er nå omdøpt til Simon Pan.

Når man har en 2 åring med kun en knapp som det står “full speed” på er lekedresser og anvendelig barnehagetøy gull! Isolien puster godt og gir i tillegg litt varme, nok til en full speed gutt. Med denne dressen trenger han kun T skjorte under, vi sløyfer strømpebukse, og våren kan komme. Mindre påkledning gir en superfornøyd gutt og fornøyde barnehagetanter og onkler. Nok en ting kan krysses av på listen – Sjøla er fornøyd!

5 kommentarer:

 1. Så flott sett! Laget mønster selv? Gleeeder meg til sommeren!:)

  SvarSlett
 2. SuperDuperTakker! Jeg må si meg fornøyd - forutenom armlengden. Jeg har tatt utgangspunkt i ett mønster fra købenturen, stof2000, men endret såpass mye at man nesten kan si det ;) Denne blir det flere av, har noen tanker om flere i isoli og noen i fleece :)

  Vi stoooorgleder oss til sommeren! :))

  SvarSlett
 3. Jeg trur det var stof2000... om det ikke var onion? Jeg skal få sjekket det opp for deg tuppa :)

  SvarSlett
 4. Ååh..dette settet var skikkelig herlig!
  digger digger lommen med måneknappen, slike detaljer gjør stor lykke for små turboprinser!

  SvarSlett
 5. Så hyggelig Gunnhild! :) :) Turboprinsen er fornøyd (fortreffelig uttrykk, det kler hans kongelige høyhet) og måneknappen henger ennå på - ett godt tegn :)

  SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails