søndag 24. april 2011

DuGnaD pÅ GårDen

DSC_0599DSC_0600DSC_0602DSC_0601

DSC_0606DSC_0608

Tjohei og vell overstått påske! Alle S’ene sender masse klemmer og håper alle har hatt en strålende asfalt- eller hytteferie. Vi har hatt full rulle fra morgen til kveld HVER dag, lurer på om vi trenger en ny ferie for å komme oss litt til hektene…? Vi har hatt det såååå gøy og gjort mange ting denne påskeferien; mest vært hjemme på gården og koset oss med besøk i fra fjernt og nært, og noen dagshytteturer og museumsturer.

Ferien startet med utedugnad, i regn og solskinn om hverandre. Her har alle bidratt, spesielt alle små og høvdingen. Det har blitt raket, plukket søppel og ikke minst så har det grufulle teltet *mareritt* blitt demontert og kastet på fyllinga *hipp hurra*. Ungene er veldig ivrige, og vi voksne er sjeleglad for at de ikke er “TV-holikere”. BarneTV har blitt sett på en gang i løpet av hele påskeferien og da måtte vi voksne friste med godis for at ungene skulle tusle ned trappa en tur.

Mellomste S er den som virkelig har lært seg verdien av noen kroner – han har jobbet knallhardt denne påsken for å fylle spareglasset som ble tømt til fordel for to nye DS spill. Eldste jenta har også brukt litt sparepenger på nye spill og singstar, men satser i større grad på å ta igjen broren ved å ønske seg ennå mer penger til jul *har vi hørt*. Minste mann får ikke ukelønn ennå *heldigvis*, men liker å henge med storebror både på utedugnad og innedugnad. Storebrors tålmodighet med minstemann tar aldri slutt, noe som belønnes rikt med sleiking av bolle etter endt påskebakst.

DSC_0610DSC_0611

DSC_0614

DSC_0615DSC_0616

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails