mandag 11. april 2011

JuNgEl TraVolTA!

 

DSC_0525

                        DSC_0516DSC_0518

    DSC_0519DSC_0522DSC_0523

     DSC_0526DSC_0515

                                             DSC_0524

Det er med skrekkblandet fryd at man plutselig oppdager at ungene vokser. Våre barn er nok som mange andres barn, de strekker seg i armer og ben, mens bredden forblir den samme. I forrigje uke proklamerte Høvdingen høylytt at klærne til minste S begynte å bli for små i armer og ben, han hadde muligens også vokst på seg en liten pondus. Sjøla kastet seg hysterisk over klesskapet og måtte si seg enig i at minsten hadde vokst – minst en størrelse! Nokså panisk fortsatte ferden videre til de to eldste sine skap, men heldigvis var deres klær ennå passelig *pjuh*. Dagen etter var klesskapet til minste gutt under halvert – og slik er ståa NU.

Listen er lang og mor har parkert seg foran symaskinen. Med ett stort rom fylt av metervare er det ikke lov å handle klær på butikken (muligens bare en krise body…?), så her er det bare å komme i gang. Første plagg er allerede produsert og action bilder er tatt. Heldressen i er sydd i jungelvelour og kantet med interlock, snittet er smalt à la ûber retro, lommene dype nok til å huse ett helt puslespill og foten til mini som ikke slutter å rocke har gitt dressen kallenavnet “Jungel Travolta”.

Lillegutt (som visstnok ikke er så liten lenger) er storfornøyd og brøler som en løve hver gang han ser seg i speilet. Vi har også lært oss en ny sang i dag, “Dyrene i Afrika”, og koset oss i kosedressen. I morgen bærer det avgårde til barnehagen og jungelbrøl, vi krysser fingrene for at ingen av barnehagebarna blir redd den nye Jungel Travolta’en. Så tilbake til symaskinen – listen er kun ett plagg mindre.

2 kommentarer:

  1. Så fantastisk kul dress!! Guri så lik han er pappa`n sin!! Skjønne gutten!

    SvarSlett
  2. å snill du er! :)) Tusen takk for det :) Han er lik pappan sin ja, det samme gjelder de to eldste. You can't beat those genes ;)

    SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails