lørdag 2. april 2011

Mr. PaIn(T)… HøVdInG PaIn(T)

 

DSC_0469

       DSC_0470DSC_0471

     DSC_0472DSC_0473

     DSC_0476DSC_0475

Han er en tøffing Høvdingen (Han liker ihvertfall å tro det *hahaha*). Han har malt og malt og malt, og må bare fortsette å male for harde livet. TV Stua er det pågående prosjektet, fra granskog til bengalack himmel! Rommet er nokså stort, omentrent 30 kvm, og skal gå fra å være endel av kjøkkenet til å bli en egen “enhet”. Her skal store og små kose seg med barne TV og bibliotek – vi gleeeeder oss! Selv om vi frykter at ungene plutselig vil se mer TV enn de har gjort til nå. Vi har hatt TV’n i kjellerstua, noe som har medført at de kanskje ser på TV’n en hel time i uka.

Taket blir høyglanset, mens veggene får en mer grålig tone som skal stå til metallic veggen. Dette er et superspennende prosjekt, og vi aner allerede nå hvordan det vil se ut. Romfølelsen er en helt annen når gran blir til hvit gran – og når nisjene får en annen farge. Når malingen er ferdig, legges det gulv for fulle mugger. Så blir yttergangen tømt (inn i TV’stua) for å få samme behandling – lyyyyyyst!

Man kan også ta seg tid til flere prosjekter mens man maler tak – kassen Høvdingen har bygd til eldstas rom får sitt første strøk med grunning. Den skal romme maaaange bøker og få diodelys festet i bunnen. Frøkna gleder seg til å fylle den opp med alle bøkene sine. Vi er spente på det endelige resultatet…

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails