søndag 3. april 2011

SøNdAgSk(A)oS…?

 

DSC_0488

                  DSC_0487DSC_0489

DSC_0491

Iiiiha! Hos S’ene er det alltid liv, noe rommet til guttene kan si seg enig i – det er virkelig brukt, og brukt godt. Nå er det like før oppryddning her hos guttene, men vi tenkte det hadde vært litt morro å vise hvordan gutta har det, ihverfall før leggetid og “tvangsrydding”.

Guttene har fått opp tallerkenhyllen sin som etter ønske er blitt malt oransje, for tiden storebrors yndlingsfarge. Siden lille S foreløpig ikke snakker så mye om farger, men mest om traktor og lastebil, fant storebror ut at fargevalget var opp til han - diktaturet lenge leve (enn så lenge *hahahaha*). Bøkene til storebror ligger i en av omlag 30 kasser som står i kjellern, klar for å bli båret opp om “ikke lenge”. Han koser seg i mellomtiden med alle bladene sine, og sier selv at han ikke lider noen nød med ett titallsblader og bøker.

Guttene, spesielt lille S, trives i hulen. Her tegner han alene og sammen med venner og søsken så mye han kan. Gardinen til guttene fikk 30 nye håndavtrykk under Sunnivas bursdag – alle i familien stilte lydig opp med sine avtrykk. Nå mangler vi Honningsvåg gjengen, noen få nordvikinger, endel øye’r, og ett bilde av bestemor. Oldemor på bakkan syntes det var godt gjort at guttene ville ha en slik gardin hengende på rommet sitt, det kunne jo faktisk se ut som spøkelseshender hvis man såg nøye etter. Hun har ett poeng – derfor lar vi vær å se nøye etter. Heldigvis skinner ikke solen gjennom denne gardinen – så vi håper på å være spart for de verste fantasiene! 

4 kommentarer:

 1. Dette er da ingen ting..... du skulle sett hvordan det ser ut her etter al lille propell har fått lov til å romstere fritt......
  Spesielt nå for tiden er hun opptatt av saks og pappir......resultatet er små papirbiter i 3 etg.

  SvarSlett
 2. Hahaha - så godt å høre :)) Det er ennå ikke papirbiter i hver krinkelkrok her i huset, heldigvis :)) Jeg syntes det er gøy når man ser at ett barnerom er brukt til å leke på - men det er vell ikke like gøy for småfolket å rydde etterpå ;)

  SvarSlett
 3. den gardin ideen var skukkelig fin synes jeg ;) koselig å ha slekta si samlet sånn!

  vi hadde bilder av alle tanter, onkler osv limt på hver hver sin papirrunding i forsjellige farger, disse ble limt etterhverandre, som en kålorm ;) masse små føtter, og et morsomt hode med bilde av barnet selv på!

  du..den rotmengden der var virkelig ikke noe å "skryte" av :) :)

  SvarSlett
 4. Heisann Gunnhild :))

  Så kult at du syntes det, ungene er veldig stolte og ikke minst fascinert over at Onkel G har sååå store hender!

  Det var jo er kjempemorsom ide med deres gardin! Dette blir nok ikke den første gardinen, mellomste bukkene bruse skal ha en egen en, det skal vist prinsessen også, så det var et knakende godt forslag!

  Øhh.. en innrømmelse: det har sett (mye) verre ut! *hahahahaha*

  SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails