torsdag 31. mars 2011

EldStaS “NyE” sMiNkeBorD

 

DSC_0483

    DSC_0481DSC_0485

Eldste Frøken S har endelig fått opp sminkebordet sitt – vi har bare fått lov å publisere noen få bilder, da bordet ikke er ferdig “stylet” ennå, vi mangler lyslenker og alskens som frøkna skal ha rundt bordet sitt. Lampen er ikke av endelig sort heller, men en midlertidig løsning.

Sminkebordet var opprinnelig Sjøla sitt kjøpt på loppis i Grimstad for noen år siden, men eldsta forelsket seg i det tvert! Hun ofret ikke en tanke engang på hva som måtte gå når rommet ble for lite for både pult og sminkebord. Pulten hennes fikk ny organisatorisk rolle som sybord og hun satt 6 timer ved sminkebordet for å bevise at det fint gikk an å gjøre lekser på det.

Argumentene for å beholde sminkebordet over pulten kom i flengevis – skuffene var for trege til at minste S fikk de opp, og det syntes hun var topp. Nå slipper hun å se broren springe rundt hjemme med smykker og dall som er hennes, han kan heller ikke stjele fargeblyantene for de ligger også trygt i en skuff. Hun likte sminkebordet som det var – vi trengte ikke å male det – det var baaaaare tull. Med litt “tagging” og dymo-hjelp ble bordet som nytt. Nå vet hun hvor alt er og hvor alt skal være. Og hemmeligskuffen – den er hemmelig!

P.S På stolen ligger fargeprøver og gardinstoff – følg med, spennende ting i gjerde! 

2 kommentarer:

  1. Jente med prioriteringene i orden det der (og bein i nesa)! Er så koselig å lese om prosjektene deres og alt det spennende dere gjør. Håper det ikke blir så lenge til jeg kan komme på besøk igjen og "inspisere" de siste prosjektene :)

    SvarSlett
  2. Så koselig Kristin!! Du er hjertelig velkommen når du vil, vi har snakket om å ta en tur hver dag de siste to ukene, uten å få summet oss til det :/

    SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails