tirsdag 29. mars 2011

Ny BadErOmSiNnrEdnIng!

 

        

NORRVIKEN Servant 2 kummer  Bredde: 101 cm Servantskapbredde: 100 cm Dybde: 47.5 cm Tykkelse: 1.5 cm  GODMORGON/NORRVIKEN Servantskap med 4 skuffer hvit Bredde: 121 cm Servantskapbredde: 120 cm Dybde: 48 cm Høyde: 60 cm  GODMORGON Høyskap hvit Bredde: 40 cm Dybde: 37 cm Høyde: 160 cm

DSC_0387   DSC_0389

Her skjer det ting, vell egentlig har det allerede skjedd – badet er ferdig, men de intime og søte detaljene har uteblitt ennå. Litt gardiner må skiftes, kanskje vi bør få opp noen wallstickers? Det er kun baderomsinnredningen som er på plass – men bilder mangler av det endelige resultatet, noen fine kommer snarest!

Selve flisene på badet ble lagt i 2008 og innredningen fikk en liten soft renovering. Vi er ikke helt fornøyd med flisene på veggene, men klarer foreløpig å leve med de en stund til. I utgangspunktet er badet ganske stort, men plassen var dårlig utnyttet i tillegg til at servanten som stod her var eeeekstremt lav for oss voksne. De to nederste bildene gir en pekepinn til hvordan det ser ut pr dags dato – IKEA her også. GodMorgen serien til IKEA har flotte løsninger til en stor familie, og selv om enkelte kan spørre seg hvorfor man trenger to servanter så ser vi absolutt fordelen når 3 barn skal pusse tennene samtidig! Genialt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails