mandag 28. mars 2011

HaLlo, Is IT SsSsS YoU’Re LooKinG fOr?

DSC_0450

DSC_0399DSC_0449

Og her er vi – bedre sent enn aldri?

Den siste tiden i familien S har vært SuperHektisk for både små og store, studier og familieliv krever sitt, det er det ingen tvil om. Bloggen har dessverre blitt litt nedprioritert, men vi håper å få rettet opp i det så godt vi kan. Om en liten måned starter eksamenstiden – til da skal vi kose oss på påskeferie sammen med masse venner og vår store familie fra nært og fjernt. Vi gleeeeeder oss! Forhåpentligvis får de voksne lest litt til eksamen på forhånd, så vi slipper å gå glipp av dyrebare timer med familien for å lese enda mer… *hmmm*

Siden sist har vi feiret bursdag her på gården, eldste S ble ett år eldre – 9 år sto skrevet på kaken. Høvdingen hadde laget en flott invitasjon med ønskeliste på, så eldsta var superfornøyd med ALT! Nå har hun igjen klart å spare opp penger, mon tro om det blir supermario og singstar på frøkna snart? Hun er i sparemodus, men hva hun lander på vil tiden vise. Huset var fult av tanter, onkler, beste og oldeforeldre, søskenebarn og venner. Langt over 30 stykker med smått og stort – det var en heidundrende feiring som varte og rakk nesten inn i de små (legge)timer.

Det er mye som skjer til enhver tid her på gården – for øyeblikket maler Høvdingen tak på TV Stua, mens Sjøla (snart) skal begynne på litt oppgaver. Minste S er i full sving i barnehagen, mens de to eldste S’ene er hos mammaen sin. Eldsta har fylt opp timeplanen helt frem til påske med teaterøvinger, gjett om vi er spente på å se henne opptre? ojojojojoj… Vi kan neste ikke vente! Mellomste S har også en travel timeplan frem til påske, men heldigvis ikke så travel som storesøsterens – han er nok også spent på teaterstykket og ikke minst på påskeferie!

Stay Tuned for – bilder av bad og TV Stue, samt litt håndarbeid!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails