fredag 11. februar 2011

tRe bilDer Sier meR eNN tRE tuSeN ord!

 

DSC_0330

DSC_0328

DSC_0329

Derfor støtter vi Stine Sofies Stiftelse. Ønsker dere å by i 8XS Auksjonen vår der alle inntekter går uavkortet til Stine Sofies Stiftelse? Vi har ett par flotte og unike Cecilie Skog ski, smykker, håndarbeid, kunst og ikke minst har flere fotografer, kokker, illustratører, barnevakter, interiørbutikker m.m bidratt til å gjøre auksjonsalbumet på Facebook spennende og variert.

Alle som vil kan ta en tur innom albumet for en titt, ønsker dere å by er det bare å trykke liker på vår lille butikk sin facebookside og albumet vil bli åpnet for å kunne skrive budet i en kommentar under produktet/tjenesten. Ønsker du fortsatt å by, men har ikke facebook? Send en mail til oss på sssss.lilledesign@gmail.com og vi legger inn budet for deg så snart vi kan <3 

Ønsker du å bidra til stiftelsens arbeid på annet sett oppfordrer vi alle bloggere der ute til å delta i bloggdugnaden flotte FruFly har trommet i gang i anlending 8XS Auksjonen.

Vi har allerede fått inn over 30 000 i bud, og kan ikke annet enn å si: VI ER I EKSTASE!

7 kommentarer:

 1. 30 000??? Kunne ikke fått en bedre start på lørdagen enn å lese dette! :D

  SvarSlett
 2. Dere er helt fantastiske! Dette må være tidenes beste tiltak, støtter dere fullt ut og håper det blir masse peng i kassa :)

  Ha en super lørdag!

  SvarSlett
 3. Heisann Allis og minimenina! Tuuuusen takk for søte ord - og for masse gode ord spredd omkring! Sammen er vi krutt!! :)

  SvarSlett
 4. Du har fått en award :) Sjekk bloggen min :)
  http://nuppelura.blogspot.com/

  SvarSlett
 5. Dere har virkelig gjort en fantastisk innsats!!!

  Ønsker dere en fin-fin Valentines Day!

  Klem fra Carina

  SvarSlett
 6. Fantastisk tiltak!!!
  Takk for koselig kommentar hos meg! Tenk, det ble finaleplass:-)
  Klem Ingrid

  SvarSlett
 7. Tusen takk for masse gode og motiverende ord! Ingrid - det var vell fortjent :)) Nuppelura, jeg skal check it out ;))

  SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails