tirsdag 15. februar 2011

KjæRliGhetSerKlærinGeN <3

 

Kjære lesere, bloggere, mammaer, pappaer, besteforeldre, givere og budvinnere – dette er noen ord til dere som har vist våre barn og en hel verden at vi kan forandre mange barns liv når vi står samlet om ett mål. Sammen har vi dratt inn 50000 til Stine Sofies Stiftelse – en stiftelse som utelukkende jobber med å verne om våre barn og deres rettigheter. Sammen har vi opplyst en helt verden av bloggere og familier om stiftelsens arbeid, sammen har vi virkelig satt søkelyset på lyspunktene og hjørnestenene i våre hjerter: våre barn. 8XS Auksjonen er herved erklært: SUKSESS!

Mange spør oss hva som er motivasjonen bak denne auksjonen. Vi kan, med hånden på hjertet svare alle dere; barna våre: Sunniva, Snorre og Simon. Når barna møter på utfordringer i nåværende stund eller i fremtiden vil de for alltid ha ett referansepunkt i hva vår lille familie kan utrette når vi står samlet om en sak. Når pappa og (bonus)mamma sier “dette skal vi klare, dette kan vi hjelpe dere med” så vet de at vi KAN og at vi VIL. Vi som familie, med barna i front, har klart å samle en hel nasjon bestående av bloggere, håndverkere og ikke minst andre familier til å sammen gjøre en forskjell. Dette er vi umåtelig stolte over.

Når barna tenker på hva vi har utrettet er det deres innsats, både dere som har donert gjenstander, bydd på gjenstander, gitt omtale, og ikke minst alle dere som har snakket med deres barn om hva en barndom uten vold innebærer, som har gjort dette holdepunktet i livet deres unikt. Dere har klart å bygge selvtillit og selvinnsikt hos oss som foreldre og hos barna våre, noe som alltid vil være med oss i tunge og lykkelige stunder. Det er dere som har skapt dette for oss. Uten dere hadde arbeidet vært forgjeves, det er dere som har reddet mang en barndom ved å bidra, og det er dere som har vært med å forme dette prosjektet til å bli noe helt unikt. Vi står alle dere i evig gjeld og takknemlighet for hva dere har klart å utrettet sammen med oss.

En stor takk rettes til FruFly og en fantastisk bloggdugnad der omlag 100 blogger deltok for å spre ordet om stiftelsen og auksjonen. Mange store blogger, blant annet Emmelines blogg, Anettes Hus, NIB, Lekenhverdag.com, Foreldremanualen og mange, mange flere har deltatt i engasjementet. Siw og Torunn har gitt masse omtale og støtte via Epla, ikke minst oppfordret til deltagelse blant våre kjære Epla kolleger. Mange store og små interiørbutikker og håndverkere har donert gjestander til auksjonen, dette har vært fantastisk. Kjære Allis har stilt med en nydelig bloggknapp og snille Mayaya har vært på bedriftsbesøk sammen med Sjøla, og sendt utallige mail om auksjonen. Alle våre venner og vår familie som har støttet oss ved å spre ordet og vise engasjement – dere er FANTASTISK. Stine Sofies Stiftelse – dere er denne anerkjennelsen vell undt: ett utrettelig arbeid mot målet, en barndom uten vold, er ett skritt videre i prosessen. Ett lite skritt i forhold til deres kontinuerlige maraton mot målet.

Til sist (men slettes ikke minst) vil vi voksne takke småtrollene våre for at de kontinuerlig utfordrer, begeistrer, imponerer, sprer glede og sjarmerer oss. Vi er heldige som får være deres (bonus)foreldre og endel av deres liv, og vi er stolte over de hver eneste dag som går. Vi håper vår familie har inspirert andre familier til liknende arbeid – hva om en familie i hver eneste by i dette landet kunne ha samlet inn en respektabel sum til stiftelsen? Dette er drømmen; Vi, alle landets familier, skal sammen sørge for at våre barn får en trygg barndom uten vold.

Alle er hjertelig velkommen til å sende oss en epost (sssss.lilledesign@gmail.com) med tilbakemeldinger om gjennomføringen av selve auksjonen (ris/ros), innspill på hvordan dette konseptet kan forbedres, hvordan det kan markedsføres og hvordan vi kan sammen stille ennå sterkere neste auksjon. Ja, dere leste riktig – neste auksjon. Vi håper å kunne gjennomføre dette igjen ved en senere anledning, muligens nærmere jul 2011 eller eventuelt i løpet av 2012 – og vil gjerne ha tilbakemeldinger på hvordan vi kan løfte auksjonen og arbeidet ennå ett nivå opp. Arbeidet fortsetter – vi har mange barn som trenger oss, alle oss.  

Drømmer du stort, satser du ennå større!

P.S Følg “pengestrømmen” her, ønsker du å bidra uten å ha kjøpt noe på auksjonen setter vi kjempestor pris på det <3

4 kommentarer:

 1. jeg sier det bare igjen..dere er fantastiske!
  gratulerer til alle bidragsytere med et fantastisk resultat!

  SvarSlett
 2. Takk for at dere gjorde en slik strålende innsats og gjorde slik at dette kunne gjennomføres!
  Det var en glede å få bidra til denne flotte auksjonen!Stor klem A;)

  SvarSlett
 3. Tusen takk til DERE som har dratt igang dette! OG for at dere har en så innholdsrik og morsom blogg!

  SvarSlett
 4. Gratulerer med suksessen, og jeg er KLAR for neste runde, bring it on ;)

  SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails