onsdag 9. februar 2011

kICKsTaRt foR 8XS AuKsJoN

 

HoiHoiHoi – for en dag! Sjøla og Venninne M har vært på luftetur i noen timer mens Høvdingen passet syke minste S og var innom Oldemor på sykehuset. Vi har gått fra bedrift til bedrift og spredd det gode ord om Stines Sofies Stiftelse og 8XS Auksjon. Det har vært kjempemorro å få masse gode tilbakemeldinger, folk er ENGASJERTE – og det er utrolig morro!

Nå, kjære alle sammen, er det bare en ting igjen å gjøre: BY! Vi har allerede fått inn bud på nærmere 20 000, dette er helt fantastisk, og auksjonen startet offisielt idag! Det er kjempe enkelt å legge inn bud – Selve auksjonsalbumet finner dere her, kommenter under bildet summen dere ønsker å by – og vips: budet er lagt inn! Får dere ikke opp kommentarfeltet er det fordi dere ikke er tilhengere på selve FB siden vår, trykk liker på denne siden og problemet er løst.

Masse Klemmer Fra Familien S <3

3 kommentarer:

 1. Hurra så bra! Jeg følger spent med både på egne og andres gjenstander og håper på et superflott resultat. Fortsatt tvi tvi! *♥*

  SvarSlett
 2. Jeg er så glaaaad for at det går så bra! :D

  SvarSlett
 3. Hei snuppa;o)))
  Så utrolig gode dere er, :klemse: i lange baner...

  Har vært inne og bydd, blandt annet på ei saks og et kjede som jeg tenkte jeg kunne få av Jostein i morsdagpresang eller noe..;o)))))
  Stå på videre og hils alle kjente.....
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails