torsdag 27. januar 2011

Tv StuA – veGgEn MeD HuLL i

 

IMAG0218

IMAG0219

“Ka i alle daga, har dåkker slått håll i væggen? Dåkker e’ gale mænneska” kom det plutselig når venninne C kom inn døren. Gal er vi nok ikke, vi har en plan. Nisjer heter dette og er slettes ingen revolusjonerende sak, annet enn at få vi kjenner har gjort det i sine hus i den skala vi gjør det i vårt. Veggen er oppe, hullene er saget ut, boksene er kuttet og montert, samt skrudd inn i veggen. Med god hjelp fra Bestefar E og Nabo R begynner dette å likne noe.

Tv-Stua skal deles i to med ett møbel av noe slag som romdeler (er usikker på hvordan vi velger å gjøre det), den ene delen skal romme TV’n og mest sannsynlig ungene, mens den andre skal romme en høvelig lesekrok for familien, mest oss voksne som svetter over pensumbøker mens barna ser på TV. Hvorvidt rommet vil bli brukt i større grad vet vi ikke ennå, ungene ser veldig lite på TV når de er hjemme. Barne Tv er kun kritisk på lørdager, mest på grunn av lørdagssnopet. Minstemann ser aldri mer enn 5 minutter i slengen, da er det makka pakka han gjerne vil se på PC til mamma og pappa (YouTube er en fin ting). Men koselig skal vi få det – uansett. Her kan de eldste ungene få besøk når de ikke vil være på rommene sine, og vi voksne kan kose oss med en kopp kaffe og avisen *drømme*

Dette rommet bør dere følge godt med på for her kommer både sølvmetallic bengalakk på veggen, sammen med kanonkule Scandinavian Surface tapeter. Alle hjerter gleder seg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails