fredag 28. januar 2011

Cecilie Skog + Stine Sofies Stiftelse = Sant

DSCF0215

Vet dere hvem denne søte damen er? Ada Sofie, heter hun, mor til Stine Sofie og en av grunnleggerne til Stine Sofies Stiftelse. Ada og en jentegjeng på 4 andre spreke damer gikk over Grønland i April og Mai 2010 for å markere at ett tiår hadde passert siden Stine Sofies død. Damene gikk ikke over Grønland alene, de hadde med seg en kjent og kjær ekspedisjonsleder, Cecilie Skog.

P5100077

“Underveis markerte Cecilie bryllupsdagen. Det er var to år siden hennes mann ble drept under klatring på fjelltoppen K 2 i Himalaya. For Ada Sofie Austegard var også turen en sorgbearbeiding av at det nå er 10 år siden hennes datter Stine Sofie ble drapt i Baneheia i Kristiansand. På det som ville ha vært Stine Sofies 18-års dag heiste de et flagg på Grønlandsisen, sendte opp ballonger og holdt en liten minnestund”

www.stinesofiesstiftelse.blogg.no

DSCF0220

I lys av auksjonen vi nå har startet, har stiftelsen, sammen med Skiprodusenten Åsnes, ønsket å bidra med en meget spesiell gjenstand: Ett par ski! Men ikke hvilke som helst par ski. Åsnes på Voss lager Cecilie Skog ski, og laget utelukkende til denne turen ti par ski med Stiftelsens logo på (som avbildet over). Det finnes kun 10 par, der 6 allerede er brukt av turjentene, inkl Cecilie og Ada selv. M.a.o finnes det KUN 4 par ubrukte, og vi har fått mulighet til å auksjonere bort ett av disse parene. Om vi er lykkelig?! JAAAAA! Ett par eksklusive Cecilie Skog + Stine Sofie Ski, det er rett og slett vakkert! Da vi er grønne på ski (*kremt* Sjøla er grønn på ski) drister vi oss ikke ut i spesifikasjonsverden, men sender dere herved videre til Åsnes produktbeskrivelse av skiene.

For noen små sekunder siden la vi ut skiene på auksjonsalbumet, her ligger de så pent, Auksjonsobjekt nummer: 55 *Vi er så spent og sommerfuglene i mager roer seg altså IKKE*

4 kommentarer:

  1. Kjempespennende prosjekt!! Lykke til!!!

    SvarSlett
  2. Ja ikke sant!! Tusen takk for lykkeønskninger - det trenger vi masse av! :) Allis: Hvordan er formen? Funnet "på" knappen? ;/ huff.. har en liten gutt med gjenklistrede øyne, det ser ikke godt ut nej... håper du er bedre! :) Klem

    SvarSlett
  3. Så koselig innlegg, og for noen fine ski...Det er fantastisk at det er så mange flotte mennesker som gjør sitt beste for å støtte auksjonen og slikt.

    SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails