torsdag 27. januar 2011

fAnTasTisK… drØmMeR du StoRT, sAtsEr du StoRt!

 

Epla

Vi er så lykkelige! Ikke nok med at selveste Epla v/Siw og Torunn har bidratt med ett fantastisk gavekort til 1000,- for shopping spree på Epla, og at flere Eplakolleger stiller med sine produkter, men gode ord – ord vi vil bære med oss for alltid – har vi også fått. Epla skriver om auksjonen på sin blogg, og stiller med omtale på sin FB side som når ut til over 13 000 medlemmer i løpet av dagen i dag og helgen. Vi er lamslått – så mange gode mennesker det finnes der ute.

Målet på 10 000 virker nok litt i det fjerne ennå, men vi har ett stort håp om at sammen med andre bloggere, eplakolleger og medmennesker, skal vi nå dette målet. Sidebar knappen som våre kjæreste Allis har laget til auksjonen pryder allerede mange store og små blogger, blant annet Fru Fly, som skriver en vittig og inspirerende blogg. Flere bloggere oppfordres til å finne frem til knappen og hjelpe mange barn til en tryggere hverdag kun ved ett lite tastetrykk eller to.

Vi har tenkt nøye etter på hvem vi kjenner som kan hjelpe oss med å hjelpe andre. Vi har brukt det vi har av fritid til å opplyse, oppsøke og oppdatere våre venner, vår familie, noen av våre favorittbloggere og noen av våre favorittbutikker på Epla om stiftelsen og 8XS Auksjonen. Vi rekker ikke overalt – og nå trenger vi litt hjelp til å få mer omtale rundt auksjonen, slik at mange flere vil bidra med både produkter og ikke minst ved å by. Siden vi drømmer stort, satser vi som regel stort også. Kanskje litt smånaive, men med ett lite håp om å bli hørt, skrev vi følgende innlegg på FB siden til Jens Stoltenberg:

Kjære Statsminister! Vi er en liten studentfamilie på 5 med smått og stort som ønsker å hjelpe mange barn til en tryggere hverdag. Vil du bedre ett barns hverdag? - ett trykk og du er med. Les om FB auksjonen vår til inntekt for Stine Sofies Stiftelse og om hvorfor VI vil bidra her: http://lille-design.blogspot.com/search/label/8XS%20-%20AukSjoNen. Selve FB Arrangementet finner du her: http://www.facebook.com/event.php?eid=174104505960176&index=1 Som vi forteller våre barn: drømmer du stort, må du også satse stort. Vi håper du kan hjelpe oss, og satser derfor stort på deg; omtale, tweets, bud på auksjonsobjekter, kanskje du vil auksjonere noe bort selv? Alt dette, noe av dette, eller bare en ting: Fortell dine barn og alle barn du møter om Alarmtelefonen for barn og unge (116 111) - det er det viktigste bidraget vi kan få.

Takk for hjelpen, vi vet den kommer en dag.
Klem fra Familien S ♥

3 kommentarer:

 1. Hurra for Epla! :) Og så gøy at dere har skrevet til statsministeren, hihi! Man oppnår ingenting om man ikke prøver :)

  Jeg har (i tillegg til influensaen og luftveisinfeksjonen) prestert å pådra meg øyekatarr. Det blir ikke så veldig mye tid foran PC'n for å si det sånn, men satser på å komme sterkere tilbake så snart immunforsvaret mitt finner "på"-knappen sin... :)

  Dere er gull! Klem

  SvarSlett
 2. ÅnejÅÅÅnej! Ikke bra - håper på kjemperask bedring, helst ett knips og du er frisk igjen! Du får prøve å slappe litt av, tenke positivt og sende noen gode tanker denne veien - så skal du se det ordner seg <3

  God bedring, superklem!

  SvarSlett
 3. http://epla.no/handlaget/produkter/96190/
  Her er linken til hva jeg gir bort!
  Lykke til med auksjonen

  SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails