lørdag 29. januar 2011

SuPeRfaVoriTTeR pÅ 8XS auKsjOneN!

 

Hvordan kan man velge seg favoritter blant over 70 fantastiske bidrag?! Egentlig så er vel alle favoritter, for de fleste av bidragsyterne til selve auksjonen er våre favorittbutikker på Epla og våre favorittbutikker innenfor Interiør og Design. Derfor må vi sette opp en SUPERfavoritt liste, de auksjonstingene som gir oss skikkelig hjertebank og minner oss om lykkelige tider sammen med familien vår.

Mange av våre medbloggere, spesielt våre Epla kolleger poster innlegg med Epla favoritter ukentlig. Hva om dere poster “favoritter fra 8XS auksjonen” ved som neste favorittinnlegg? Ett bidrag uten sidestykke! Takk til dere alle for at dere er utrolige mennesker som sammen med vår familie nå ror i land en storstilt auksjon til inntekt for alle barn i Norges land. Vi vil samtidig benytte oss av denne muligheten til å oppfordre dere voksne om å ta en titt innom Supernytt – nyheter for barn mellom 8-12 år. Her snakkes det om seksuelle overgrep på en måte barn kan forstå det og dere vil også møte Ada Sofie i samme sending.

Auksjonsobjekt nr 8: Tante V (Sjølas lillesøster) stiller opp med 2 timer barnevakt. Synd det er i Honningsvåg og ikke en annen plass i verden, for hun er verdens beste barnevakt. Tante V var dagmamma for minste S i hele sommeren 2010 – og hun var utrolig dyktig (Hun lærte blant annet S å gå, hun klappet han frem for hvert steg han tok – Flinke Tante!)

Auksjonsobjekt nr 19: Camilla Hounsells Treat skål er en virkelig favoritt! Vi har en i blå som vi har kjøpt for over ett år siden og vi elsker skålen. Sjøla og Veninne H var på DogA’s julemesse i 2010 og sto lenge å snakket med Camilla – hun var en utrolig sympatisk og hyggelig jente og H var vanvittig imponert over kreativiteten hennes. Skålen minner om Camillas vesen og ikke minst om den fantastiske messen og fantastiske veninne H <3

Auksjonsobjekt nummer 26: ReDesignet ullkjole fra BraWo, simpelthent fordi vi elsker kjolen. Nydelige detaljer, alt er nydelig! Spesielt fordi vi kan se for oss flere av familiens prinsesser i denne kjolen *Fantastisk*

Auksjonsobjekt nr 27: Origami ugle fra Eventyrland. Allis er ett flott menneske og minner oss om alle de som jobber til daglig med å hjelpe barna våre. Hun er en av flere som har hjulpet oss med auksjonen – og en av de mange som jobber med å se, høre og trygge barn og som kan opplyse barn om Alarmtelefonen for barn og unge. Uglen er også ett flott håndverk – origami på sitt beste og mest krative <3

Auksjonsobjekt nummer 26-33: Vi elsker Blafre – det vet jo alle som følger med på bloggen vår. Blafre har en spesiell plass i hjertet og speiler det vi håper vår lille familiebedrift kan bli en dag. En suksessfull bedrift der hjerterota i alle produktene er forankret i våre 3 herlige barn. SNORK er en CD plate meg høy gjespeeffekt – noe hvertfall minstemann S trenger når ikke mamma og pappa kan synge til han hele natten. Mellomste S er trenger også noe som kan hjelpe på vonde drømmer, da Sjøla og pappa ofte finner 2 gutter i storsenga si når de voksner om morgenen. Den ene drømmer mye og vil ha kos, mens den andre bare vil ha kos. 

Auksjonsobjekt nummer 47: Bad Monkey er så dyktig med disse heklenålene – minner Sjøla om at det er ikke alt håndarbeid man har tid til å lære seg (“hekling får jeg bare ikke til”) og er lykkelig over at andre er så flinke at man kan kjøpe det ferdig! Så er han utrolig søt da!

Auksjonsobjekt nummer 55: Cecilie Sko ski med SSS logo, minner oss om at det finnes noen som har fokus på en tryggere hverdag for alle barn. Noen som kjemper hver dag for at barn ikke skal vokse opp i hjem preget av fysisk og psykisk vold. Ingen fortjener det – ihvertfall ikke uskyldige barn. Hadde vi hatt muligheten, hadde vi kjøpt disse skiene tvert, kanskje Sjøla måtte ha lært seg å gå på ski ordentlig? om ikke annet for å ha de i gangen året rundt, kanskje på veggen t.o.m, for å minne oss om de som vier sine liv til denne viktige jobben.

Auksjonsobjekt nummer 71: Fru Fly har bidratt med kjerneverdiene i vår familie som vi gjerne vil ha på veggen vår slik at alle i familien kan huske hvorfor akkurat vi er en familie; Familie, samhold, tilhørighet, kjærlighet og t/ro – Familien S

3 kommentarer:

 1. Åh, tusen takk! Dere er herlige :) Jeg skal lage et innlegg om mine favoritter!

  SvarSlett
 2. Heisann Allis, såg innlegget ditt! Nydelig! Du kan virkelig dette med layout - vi er råimponert!

  SvarSlett
 3. Takk for hilsen på bloggen min! Veldig koselig! Det er ikke mulig å ikke bry seg og engasjere seg når det gjelder barn og de barna det desverre skjer uting med hver dag..
  Har desverre ingenting å gi bort i auksjonen men skal se hva jeg kan by på når den tida kommer;-)
  Ha en fortsatt fin dag/kveld!
  Mvh fru M

  SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails