lørdag 29. januar 2011

LeKeLanD rUler–meN ikKe På reGnfuLLE sønDAger…

 

DSC_0274

DSC_0275

DSC_0281

DSC_0288DSC_0290DSC_0282

Joda, lekeland er en herlig plass – men regnfulle søndager er det garantert at et par andre hundre foreldre har tenkt samme tanken; “la ungene slite seg ut, mens vi tar en kopp kaffe”. Men der tok vi feil, å så grådig feil. Lekeland er beinhardt arbeid for både foreldre og barn, ihvertfall hvis dere blir litt nervøse som oss når vi oppdager at det ikke er en skranke barna kan komme til hvis de kommer bort fra hverandre eller foreldrene. Det at man har knapt en meter sikt foran seg fordi det er tettpakken med mennesker, både små og store, hjelper heller lite på nervøsiteten. Ungene var lite ut av syne – for å si det slikt. Det medførte kun en konsekvens, og den var for oss voksne – vi måtte svinge oss i tau, rutsjebaner, klatrestativ med mer slik at ungene fikk utbytte av turen.

Ungene koste seg og valgte selv å leke veldig mye sammen – hele gjengen. Det var litt greit for oss voksne, da var det ingen problem å ta en pust i bakken for så å svinge seg på en ny runde. Lekeland er faktisk en genial plass, men kanskje ikke på en søndags formiddag når det regner og blåser i hele midt-norge. Neste gang vi finner på dette, blir det tidlig på dagen før alle ungene kommer. Vi var der kl 1200 – tydeligvis ALTFOR sene. Ett godt tips fra oss til dere som er førstegangsbesøkende i lekeland – vann og drikke til store og små er gangbar valuta. Med svette voksne og barn som sliter seg ut er temepraturen skyhøy og drikke av stor nødvendighet. Ta med litt frukt som barna kan spise i bilen – så slipper dere sultne og sure fjes når dere kommer hjem igjen.

2 kommentarer:

 1. Herlige bilder av den fineste gjengen! Det mangler et bare store da!:) Tusen takk for at dere er til! Klem fra Heidi

  SvarSlett
 2. Heisann Heidi,

  Tusen takk, de er skikkelige søtnoser hele gjengen - værre med de store her til hus, har vell ikke mistet sjarmen ennå, men søt er vell ikke akkurat det vi kan kalle oss ;) *hahaha*

  Har sett noen fantastiske bilder av smått hos deg også - er det mulig å være så søøøøøøøøøt? Trur ikke det, nei :)

  Tusen takk for at du vil engasjere deg i prosjektet, du er helt FANTASTISK! En engel, rett og slett!

  Stor klem
  S'ene

  SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails