søndag 30. januar 2011

Fru Fly gÅr I sPissEn!

Det er ikke helt enkelt å lage “revolusjon” alene – man trenger hjelp. Dette har vi nå fått, i enda større grad enn tidligere. Epla har vært usedvanlige hjelpere, Allis har laget en flott sidebar knapp – og Fru Fly tar virkelig kaka *hahaha* Hun er UTROLIG! Denne damen er altså ett unikum, hun når ut til mange tusen lesere hver dag og er en kilde til inspirasjon for mange, inkludert familien S. Etter mail frem og tilbake, fikk Fruen en utfordring hos oss – og den har hun tatt på strak arm, ingen over/ingen under! Hun skrev ett innlegg og kaller nå inn til bloggdugnad, her skal innlegg linkes og mere til. FruFly skriver følgende:

Sosiale media har Sosial samvittighet!

Hvis du vil være med på å bevise den påstanden, har du sjansen nå! Jeg tror bloggere kan mer enn interiør, fortelle morsomme hverdagshistorier og ta fine bilder. Bloggere følger med på samfunnet vi lever i, bryr seg, skaper debatt og engasjerer seg. Bloggere kan påvirke media, sette dagsorden og skape endringer! ♡

Og med det sagt, skal jeg begynne fra begynnelsen: For litt siden fikk jeg en usedvanlig fin kommentar som jeg fulgte opp med en epost, som ble flere eposter, en 'knapp' på høyre side i bloggen min - og et spennende samarbeid. En herlig familie, de fem S`ene, har satt i gang noe som kan bli stort -og enda større med vår hjelp. Familien har engasjert seg i Stine Sofies Stiftelse som ble etablert i Grimstad etter "Baneheiadrapene"
i Kristiansand 19.mai 2000 der to jenter, Lena 10 år og Stine Sofie 8 år ble brutalt voldtatt og drept. Grunnleggerne av stiftelsen er mor til Stine Sofie, Ada Sofie Austegard og Bente Bergseth. Stiftelsen skal bekjempe voksnes vold og overgrep mot barn ved å forebygge og avdekke vold, ivareta det voldsutsatte barnet og dets pårørende, og styrke deres rettsikkerhet. Dette er en av mine absolutte hjertesaker, noe jeg brenner for - og det er vi vel mange som gjør?

Og det gjør virkelig de 5 S`ene, de arrangerer nemlig auksjon på Facebook fra 9. til 13.februar. Hele familien er involvert og har en fantastisk entusiasme som det er umulig å bli smittet av! Alle inntektene går uavkortet til Stiftelsen, og det er her vi; du og jeg kommer inn i bildet! For nå kan vi mobilisere og hjelpe til å gi auksjonen og Stiftelsen et løft med dugnad, vise at bloggere har slagkraft og at vi kan utrette noe viktig!

1. Bli opplyst (se Stiftelsens hjemmeside)
2. Bli engasjert (se kampanjen For barnas beste)

3. Donere gjenstander til den store auksjonen på Facebook
Kontakt initiativtakerne, de 5 S´ene på sssss.lilledesign@gmail.com
hvis du har lyst å donere gjenstander (selvlaget eller kjøpt) til auksjonen,
eller meg på frufrufly@gmail.com med ideèr eller forlag til bidrag.
4. Spre budskapet til media, venner, kjente og medbloggere!

Flott hvis du skriver et eget innlegg i bloggen din om Stiftelsen,
auksjonen og bloggdugnaden og legger det inn her.
Tusen takk for alle bidrag!

Her håper jeg vi kan få til en laaang liste av blogger som er med i bloggdugnaden! Du kan kopiere alt du vil av tekst og bilder fra mitt innlegg hvis du vil, bare du sprer budskapet! (jeg har ikke brukt Linky tools før, men låner NIB sitt oppsett, håper det er greit- og at jeg får det til:) 1. Trykk click here to enter for å begynne ♥ 2. Kopier inn innleggets url ♥ 3. Skriv inn bloggens navn ♥ 4. Hopp over♥ 5. Trykk from web (hvis du har husket å legge inn innleggets url ser du bildene fra ditt innlegg) 6. Velg bilde, tilpass, trykk ok.

Med dette sagt, for fru Fly sier alt så godt, sier vi; GO, TEAM, GOOOOO! Dette blir helt fantastisk! Tusen takk for hjelpa, vi teller 20 bidrag under Fruens innlegg og snart 100 supre gjenstander til auksjonen! Dette er strålende – sammen kan vi faktisk forandre verden <3

2 kommentarer:

  1. Fantastisk! Vi har linket til innlegget vi lagde om dere hos Fru Fly ;-)

    Klem fra Carina

    SvarSlett
  2. Tusen hjertelig takk - dere er SUPER! Sammen er vi sterke! <3

    SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails