mandag 31. januar 2011

En SnIktItt iNn i 8XS AuksjonSveRden!

 

Dette, og over hundre andre fantastiske bidrag, finner dere på 8XS Auksjonen. Utrolig mange mennesker har bidratt til å gjøre denne auksjonen til virkelighet, samt spredd gode ord som Stine Sofies Stifelses arbeid. Flere blogger rundt om i landet har tatt i bruk knappen vår – er du neste? Vi håper at engasjementet er stort og ser tydelig at det trommes opp til kamp i de tusen hjem – vi har bestemt oss: sammen er vi sterke og sammen skal vi gjøre en forskjell! Vil du bidra med gjenstander til auksjonen, ta kontakt med oss på sssss.lilledesign@gmail.com

6 kommentarer:

 1. Hei og takk for henvendelsen! Dette er noe jeg selvsagt vil bli med på,men jeg er ikke på facebook...hvordan gjør jeg det da??
  mvh Anette♥

  SvarSlett
 2. Heisann Guttemamma, så koselig! Du trenger ikke å ha FB for å se albumet, det ligger åpent for alle. Du må derimot være på FB for å kunne by, desverre. Ett bidrag er å dele en link, lese litt om stiftelsen og deres arbeid, kanskje skrive ett innlegg på bloggen din? Det er masse måter å bidra på. FruFly har laget ett innlegg der en kan linke til sine egne innlegg under - og dette er jo ett kjempebidrag om du ønsker å være med på det :))

  Håper du finner noe som passer deg,

  Klem <3

  SvarSlett
 3. Ok og takk for svar! Da skal jeg skrive om auksjonen og aksjonen i løpet av uken!!
  Klem♥

  SvarSlett
 4. Tusen takk for de flotte ordene jeg fikk av dere på bloggen min. Dette er virkelig noe jeg ønsker å bidra til! Jeg håper at dere blir sett og hørt av så mange som mulig.
  Det kommer et innlegg på min blogg også!

  Klem

  SvarSlett
 5. Hei dere!! Tusen takk for hendvendelsen og for fine ord :) Dette vil jeg helt klart være med å støtte! Jeg skal laste opp knappen og lage et egent innlegg i løpet av uken :) Klem Ellen

  SvarSlett
 6. Følger spent med her :)
  Er en glede å kunne bidra, både på ene og andre måten.
  Utrolig spennende å se hvordan resultatet blir til slutt :)

  SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails