onsdag 26. januar 2011

SpEiL, spEiL pÅ dØrA deR…

 

DSC_0296

DSC_0298

Det går faktisk fremover med oppussing også, selv om det er i rykk og napp. Nå har Høvdingen vært flink til å få gjort ting denne uken – så flere bilder kommer på løpende bånd snarest. Speilfliser er vell kanskje ikke helt i vinden for tiden, den trenden ser også vi. Men store speil er noe annet, ikke sant? Vi trøster oss med det. Med begrenset veggplass er det viktig å utnytte den plassen man har. Eldste S er jo i tenårene om ikke så veeeldig lenge (åååååjoda) og vi prøver å forberede oss på tiden som kommer. Speilet er limt fast med supersterk Akryl og faller ikke av hvis S noen gang kommer til å føle trangen til å slamre med døren. Det har hun tildags dato aldri gjort – men hormoner kan gjøre de fleste litt smårare, right? Alltid beredt – som speiderbror sier.

Jåleri, sminke, klær – speil is of the essence for å få ett fullkomment jenterom. Dette speilet dekker hele døren, kjøpt på IKEA for nesten ingen penger, slik at S for speilet HELE seg. Passer sokkene til hårpynten? Det finner hun fort ut. Snart er listverk og strøm også på plass. Selv om hun klager veldig lite og er storfornøyd med det hun allerede har, er dette litt hastende for oss. Så greit at man har stor familie som stiller opp med kunnskap og evner til å utføre de utroligste jobber.

Høvdingen koser seg med å male lister og dørkarmer, passende kveldsarbeid for en flittig pappa og husfar. Mens Sjøla prøver å holde trinn med skole, barn, hjem, butikk, blogg, 8XS auksjon m.MYEm holder Høvdingen koken med oppussingen slik at vi en gang i fremtiden kommer i mål med den også. Go, Team, GO!

1 kommentar:

  1. Om noen lurer, så er ikke speilene limt fast med akryl, men "superfix". Speilene detter ikke av med det første! Har derimot brukt akryl på kantene, sånn at de har fått en avrunding.


    Høvdingen

    SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails