mandag 24. januar 2011

eN oVerRaskelse Er i gJerDe *spEnNenDe*

BLAFREBLOGGEN

Vi er helt i hundre! hundre og femti! TO HUNDRE! Selveste mentor- og inspiratorbedrift Blafre vil stille opp med varer til 8XS auksjonen vår, der alle inntekter går uavkortet til Stine Sofies Stiftelse. Vi er så glade at vi (nesten) ikke klarer å sette ord på hvor mye dette betyr for vår lille familiebedrift. Og ikke nok med det – de stiller med MYE varer også! *spennende* Følg med på auksjonssiden og auksjonsalbumet vårt i kveld, alle nye produkter vil bli lagt ut i løpet av etter leggetid for småfolket og når morgendagens pensum er fortært.

Har dere fått med dere at Epla har stilt opp også? De bedriftene vi selv tok kontakt med tok utfordringen på strak arm, og samtlige velger å delta med varer og med å spre ordet videre. Dette er helt fantastisk – hvor mange som er villige til å gi litt tid og krefter til å hjelpe andre, bare vi står samlet om det. Familien S er målløs og rørt over engasjementet som rører seg der ute og som vekkes lett til liv ved ett lite vindpust.

Alle er hjertelig velkommen til å bidra, både ved å by på varene, og auksjonere bort egne varer og ikke minst ved å spre ordet videre. Skriv på blogg, del på facebook, snakk med barna deres – informer de om Alarmtelefonen for barn og unge, snakk med vennene deres, SKAP GLØD OG ENGASJEMET! Evnen til å påvirke bor i etthvert menneske – bruk denne egenskapen til å hjelpe barn og unge til en tryggere hverdag. Sammen kan vi faktisk gjøre en forskjell.

2 kommentarer:

  1. Hurra for Blafre! :D

    Jeg har skrevet et innlegg om auksjonen på bloggen min nå. :)

    Ha en super dag videre!

    SvarSlett
  2. Så bra - tusen hjertelig takk til deg Allis, du er kjempegod! Vi skal sjekke det ut med en eneste gang! :) :)

    SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails