tirsdag 2. november 2010

sE VÅr StUe... hmF!

Vi er jo stolte medlemmer av NIB som er kjempegøy og hver måned har de en månedsutfordring, for November er det stue som er nøkkelordet. Vi tenke at vi burde hive oss med selv om vi ikke har så veldig mye å bidra med for øyeblikket. I stuen vår er det litt hips om hap hva som befinner seg for tiden; loppismøbler, dunger med klær som skal brettes, stoff som skal på syrommet, leker, en sofa eller to for mye og listen fortsetter. Men det er jo gøy å se hvordan det er mens man holder på å pusse opp. På de fleste bloggene der ute i det brede land er alt striglet, i en farge eller stil og ser nokså suverent strøkent ut. Om det noen gang kommer til å se suverent strøkent ut hos oss er usikkert, men i samme stil (VÅR stil) skal det nok bli med tiden :)

Men la oss fortelle dere litt om møblene som står i stua nå, for ikke alle skal stå der, de fleste skal fortsette ferden videre på gården. Rokokko salongen (kjøpt BILLIGT på finn.no), som i grunn er flott i stoffet, skal fortsatt stå på stuen - men skal skifte stil TOTALT. Den skal trekkes om i citykamuflasje, få sølvnagler og svarte striper i treverket. Selve treverket skal behandles med salmiakk slik at det blir nesten hvitt. Bordet som står sammen med denne salongen skal også få seg er runde eller to med kjærlighet - og males i sølv/hvitt/grått/svart eller noe slikt. Dette bordet er også ett funn Høvdingen gjorde på fyllinga i sommer da han dro for å levere matrial avfall (nei, han vanker ikke fast på søppeldynga, selv om det nok hadde gitt litt avkastning ;))

50 talls sofaen med tilhørende go'stoler som også står på stua er bare på mellomlanding. Denne salongen skal inn på TV stua som forhåpentligvis står ferdig rett før/etter jul. Denne ble oppdaget på ett loppemarked i høst og betalt en meget symbolsk sum for. I utgangspunktet hadde vi tenkt å trekke denne om, men etterhvert som den har grodd på oss har vi bestemt oss for å la den være i sin opprinnelige form. Den er aldeles utsøkt å ligge på og har ingen slitasje i det hele tatt. Etterhvert skal den prydes av herlige farger i puter og pledd, for å bli en deilig samlingsplass på fredagskveldene for familien. Bordet som står sammen med denne salongen er flittig brukt som tegneplass av alle ungene. Dette bordet er ett arvestykket fra Høvdingens familie og skal få seg en liten forvandling, vi er bare ikke helt sikre på hvilken forandring. Det beste med å ha en koselig, uhøytidelig plass for familien å samles på er at ungene kan spise på lørdagsnop m.m. i sofaen uten av vi trenger å være bekymret for det "kjempedyre" sofaen vår!

Dette var ett lite glimt over prosjektene som kommer fremover, når selve oppussingen av huset er klart. Først hus - så interiør. Det skal bli kjempemorro og vi gleder oss vilt til å begynne å utfolde oss på litt mer morro'e prosjekter enn listing, maling, høvling, gulvlegging m.m

Det blir bra til slutt - her gjelder det å holde øynene på målet!

3 kommentarer:

 1. Så morsomt å få en titt inn i stuen. Skikkelig kule møbler. Gøy å ha masse prosjekter, minner meg på at jeg har et stort skap stående ute i glassverandaen som burde males. *sukk* Tror jeg venter til våren :D

  SvarSlett
 2. Så gøy med tilbakemelding - ja hele stuen er full av prosjekter - du skulle ha sett kjelleren vår, ojojojoj... evige prosjekter ;) Blir gøy når de er ferdige :)

  SvarSlett
 3. Endelig noen besøkende på Loppesiden min, yeej! Pirket litt i min dårlige samvittighet for at jeg ikke har fått lagt ut bedre bilder og beskrivelser der nå..hopsa..*knis*
  Jeg hadde tilsammen 50 salg på de to dagene jeg stod på messen, ble ikke så veldig stor fortjeneste i kroner og øre siden jeg selger det meste ganske billig, og det kostet endel å ha stand, men det var veldig kjekt, jeg elsker å være med på sånne messer :) Kan virkelig anbefales :)

  SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails