onsdag 3. november 2010

SuVerEN StOkkE!Tripp Trapp®-stolen, som ble skapt i 1972 av designeren Peter Opsvik, er stadig like suveren. I 1972 var revolusjonen et faktum. På den tiden var det ingen som hadde sett noe tilsvarende som Tripp Trapp®, og nesten 40 år senere er den fortsatt unik: den eneste barnestolen som kan følge deg fra spedbarn til voksen, som er like trygg og komfortabel hele veien.

Tripp Trapp-designeren ble inspirert av sin egen sønn, Tor, som strevde med å finne en god sittestilling ved familiens bord. Ettersom han hadde vokst ut av sin gammeldagse barnestol, men stadig var altfor liten til å sitte på en voksenstol, ble Tor sittende og dingle med føttene og streve for å nå opp til bordet.

*Gjeeesp* Sent på kvelden etter en lang dag, men litt blogging må til før en skal finne senga. I dag var Høvdingen og Sjøla en tur på Interia i Trondheim mellom noen møter i byen for å finne bøyle til minste S's "nye" Tripp Trapp stol. Vi har lett i dagevis på finn.no etter bøyler til stolen til minste S uten hell, da han er den eneste *kremt* av barna som ikke klarer å sitte i ro under middag (de to eldste barna risikerer hvertfall ikke liv og lemmer ved å hoppe ut av stolen slik som han gjør).

Stokke har kommet med masse stilig tilbehør til Tripp Trapp, og vi ble presentert for den ene mer fancy tingesten etter den andre som "must" til stolene. Det mest geniale var en vippestol som Stokke har kommet med som tilbehør i år og som forhåpentligvis ble lagt ut for salg til neste år. Dersom det kommer noen flere S'er fra denne kanten er det også ett "must", ikke sant? Minste S koser seg med Finnbiff til middag, nå kan han endelig spise ved samme bord som resten av familien. Hurra for Stokke!

1 kommentar:

  1. Helt enig med deg i at Stokkes Tripp Trapp er helt genial, spesielt den nye baby-innsatsen. Dessverre ingen av mine to som har fått bruke den, de har måttet nøye seg med stoler fra IKEA, men når/hvis jeg engang får barnebarn skal jeg definitivt investere i en sånn. Satser på å ha bedre råd til den tid ;D

    SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails