mandag 1. november 2010

SinGeR 320K - FoR eN skaTT!

Singer 320k Sewing Machine This is a beautiful classic machine often described as the typewriter sewing machine. This is one of Singer's first specialist embroidery machines. The machine does straight stitching, zig zag and a fantastic array of embroidery stiches. The outside of the case comes away to reveal a free arm facility by pressing the white buttons. It comes with many attachments including bobbins and screwdrivers etc, and has a light and foot pedal.

Denne flotte maskinen fant Høvdingen på fyllinga i dag, da han og Bror B dro avsted for å kaste en ødelagt og knust sofa. Sjøla kom hjem og var helt i sjokk når en gammel Singer stod i gangen. Denne er i superstand, men trenger seg en liten rens, litt kjærlighet og kanskje litt service - da har den kommet til rette hjemmet. Vi, som elsker gamle ting, ser på dette som en dyr skatt og stiller oss litt uforstående til at noen kan kaste dette på fyllinga?? Men Singer'n mangler pedal med strømkobling - så hvis noen vet hvor vi kan få tak i det skrik ut!

Trur jammen Høvdingen må ta seg en tur på fyllinga daglig - han kommer stadig hjem med nye skatter! Denne hærlige skatten skal få pryde systua i kjeller'n. Får vi den på beina igjen utelukker vi ikke at den kommer til å bli tatt i bruk.

4 kommentarer:

 1. ligger ei "sjappe" i fjordgata som ta service på maskiner..hør med de...

  SvarSlett
 2. Takk for supert tips - Høvdingen har kjøpt pedal til symaskinen sin og ivrer etter å få tak i resterende deler! Da er det bare å hive seg rundt å sy for hannes del :)

  SvarSlett
 3. du må i sandgata for å få den reparert trur jeg. for en skatt du har funnet :)

  SvarSlett
 4. Jeg fikk tak i en fullt fingerende slik en i dag. Det var med massvis av utstyr. Jeg har ikke den ringeste anelse om hva allt er til, men moro er det med et slikt klenodium.
  TS.

  SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails