torsdag 15. juli 2010

Vi fANt, vI FaNt!
I dag, rett etter jobb, bar det avsted til Byggmakker på stoa i Arendal. Vi hadde bestemt oss - i dag var dagen gulvet måtte bestemmes og bestilles. Forventningsfull gikk vi inn i butikken og håpet på god hjelp fra personalet.

Det gikk faktisk ikke så halvgalt i begynnelsen - vi fant fram tre-fire typer vi gjerne ville se flere hele planker av. Dessverre var ikke han som kunne mest om gulvet eller han som visste hvor plankene låg tilstede i dag - vi måtte komme innom i morgen. Denne har vi gått på før nettopp på denne butikken, å Sjøla hadde virkelig fått nok; "nejvell - da får vi vell kjøpe 130km2 plank hos noen andre, jeg er sikker på at Maxbo vil ha pengene våre".

Joda, ting skjedde meget rask og alle prøveplankene var på plass innen to minutter, men SELVESTE drømmegulvet var det Høvding S som fant - midt inne i en stabel, ved siden av pulten til han som knapt ikke visste hva han selv het! Han visste selvsagt heller ikke hva planken het heller eller hvilket varenummer det hadde, men det skulle han finne ut å av, å ringe Høvding S om i morgen. Luringen glemte å snu planken, men det fant vi fort ut av selv!

Så velkommen skal du være, kjære Hr Furu Hvitvasket, som passer perfekt til all maling, tapet, stein og interiør som skal inn i vår nye stue! Siden du kommer med livsgaranti regner vi med at du er like vakker om 30 år som nå!

LeNGe lEVe aLLoc!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails