fredag 16. juli 2010

PaKkE, PAkkE, PaAkKe
Høvding S pakker, mens Sjøla er på jobb og søster passer Lille S. Konklusjon = Høvding S er pakkegeneral. Å pakket det har han virkelig -Ca 75% av kjøkkenet er å finne i 20 grønnkasser, derav 70% knuselig. Vi har en forkjærlighet for kopper og kar - helst loppisfunn, arvegods og Wiik & Walsøe porselen - MASSE Wiik & Walsøe! Vi samler på porselenet og har funnet ut at vi burde bare gifte oss i en fei (i håp om å få masse porselen i gave) slik at vi kan fylle skapene på gården. Walsøe er faktisk en sambygding - hun er opprinnelig fra Gjesvær, en av småplassene på Magerøya.

Når en står med søppelsekker og grønnkasser til over hodet er det greit å drømme seg litt bort - i nytt porselen på en flott tallerkenhylle. Tallerkenhyllen står i garasjen - klar til å bli pusset opp. Vi har samtidig utfordret oss selv - vi skal selge unna alle IKEA møblene våre og for den samme summen møblere stuen og TV stuen på gården. Stilen er nordisk retro - gøy, gøy, gøy!

Er dere på jakt etter nesten nye møbler (minimalistisk stil) så selger vi unna mye denne uken: http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=23365605

Vell - vi må nok pakke videre... eller ikke *hihihi*

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails