onsdag 14. juli 2010

1 VeGg oPp - 1 VeGg nED
Forvandlingen har startet! For å kunne tilfredstille alle behov har vi valgt å endre på planløsningen til huset: der denne brune veggen er satt opp nå har det tidligere vært åpent ned til spisestua som skal bli TV- og lesestue. Avbildet over er Bestefar E (snekkeren i familien) som tar ned siste rest av den gamle veggen som skilte kjøkkenet fra stua - nå blir det åpen stue/kjøkken løsning! Døren på den "flotte" blå/røde veggen er døren inn til pantry'en der vi skal lagre hærlig hjemmelaget syltetøy og andre godsaker, samt gjennomgang til underetasjen der vi med tid å stunder skal åpne vår lille butikk *drømme*

Bestefar E står i enden av en kommende kjøkken øy med induksjonstopp, samt arbeids- og spiseplass til hele familien. Her skal Høvding S kokkelere, mens barna gjør lekser og Sjøla slapper av *hihihi* - det ser vi frem til! Langs venstre endevegg og den brune veggen kommer ett flott IKEA Lidingø kjøkken - med integrerte hvitevarer. Til vår store fortvilelse fikk vi ikke plass til SMEG'en vår - drømmekjøleskapet får settes i butikken med tid å stunder. Man MÅ jo bare ha en slik kjekk Italiener i hus en gang i løpet av livet ;)

Istedet for det FANTASTISKE gulvbelegget skal det legges laminat fra ALLOC i foreløpig uviss type. Vi vet vi vil ha ALLOC gulv - men finner ikke riktig gulv med riktig stuktur og farge. Dersom noen har ett tips om hvor vi kan finne laminat gulv med tilsvarende kvalitet/garanti/levetid som ALLOC, lys grå i fargen, trestuktur og matt finish mottas dette med stor takk! Så slipper vi å dra ut flere hår på Høvding S's hode :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails