mandag 15. oktober 2012

Høstens Mål: Å reduSERE stofflageret til 0!

 

DSC_0173

DSC_0171DSC_0172

DSC_0174

DSC_0175

Er det kanskje ett hårete mål? Tja – joda, med tanke på at stofflageret er GIGANTISK (bildet over er kun de gjenværende jerseystoffene). Her skal det syes og lageret skal omsettes til kule, nye varer. Med 1 syerske er nok dette ikke mulig, men nå når Høvdingen begynner å få smaken på å sy burde det gå. Høvdingen har gått fra å “tvangssy” kamera- og smokkesnorer til å sy uten tvang både pannebånd og luer. Nå har han fått blod på tann og ønsker å utvikle syferdighetene videre: Bodyer, bukser og gensere står på læreplanen for høsten.

Genserne over er det Sjøla som har sydd, men slike er det Høvingen skal få bryne seg på i første omgang. Her er kun størrelse 4 år ferdigstilt og Høvdingen skal ta seg av treåringene. Minste S sitt klesskap har forminsket kollosalt, han har strekt seg omlag 5 cm på to små måneder og armene er blitt laaaaange. Sjøla har dermed sydd en haug med nye gensere til mini og pappan skal få ta seg av buksesøm fremover. Høvdingen er ett unikum og ett ekte mannebein som hjelper kona si så mye som han gjør! <3

Før Høvdingen skal bryne seg på søm for viderekommende skal han få ferdigstille 100 nye luer – til nå er omlag 60 stykk ferdige. Alle disse kule luene kommer til salgs på Prydbutikken ila uken som kommer. Har dere fått med dere at det er vennekveld på butikken? Vi kan friste med litt snacks og noe godt i glasset – samt masse gode tilbud fra de ulike designerne.

Onsdag 17.10 – 18.00-20.00

Torsdag 18.10 – 18.00-20.00

Fredag 19.10 – 18.00-20.00

Alle er hjertelig velkommen til Prydbutikken på Bakklandet :)

1 kommentar:

  1. Jøss, det er et imponerende prosjekt dere har altså. Og selv om det er kjempegøy å handle nytt stoff, ser det jo ut til at dere skal greie å produsere både ett og annet av det dere har. ;) Så gøy at Høvdingen også syns det er gøy å sy da! Og har han først begynt med luer og den slags, kommer vel gensrene like etter. ;) Lykke til!

    SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails