torsdag 30. august 2012

Liten titt innom Pryd…

 

DSC_0431

DSC_0441DSC_0445

DSC_0446

DSC_0447

DSC_0458

DSC_0454

Beklager litt mørke bilder, vi har ikke de beste lysforholdene inni kroken vår på Pryd – men fargerike barneklær lyser opp stedet i seg selv! Har dere vært innom butikken vår på Bakklandet i Trondheim? Hvis ikke er den absolutt verdt turen innom :) Her finner dere noe for enhver, det er den perfekte gavebutikken dersom du er på jakt etter noe orginalt og hjemmelaget til deg selv eller andre.

Nå tynnes det litt ut i rekkene til Lille Design på Pryd – her går det unna, Gunnar! Heldigvis kommer den nye vinterkolleksjonen i nær fremtid (midten/slutten av September). Ull, refleks og glitter er spennende tema å jobbe med og ideene er mange. Meeeeeeeeeen, i første omgang er det bod på Ladehammerfestivalen førstkommende helg og ferdigstillelse av bestillinger som står for tur. Men mindre Sjøla blir i enda dårligere form (typisk med altmulig infeksjon når man IKKE har tid til det) har vi planer om å stille med festivalbod på fredagskveld og hele lørdagen.

Ellers har det vært helt sinnsykt hektisk hjemme hos S’ene; skolestart for store og små, masse jobb, nye pensumbøker som allerede har begynt å samle støv, korpsoppstart, fortballcuper og en liten S som nekter å sovne før klokken nærmer seg 2100 :/ Heldigvis er det mange lysglimt innimellom: unger som er glade og fornøyde, litt sofakos på kveldstid… og noen minutter til å trekke pusten innimellom :)

Hvordan har skolestart vært hos dere? Vi lever i troen om at alle barnefamilier får skolestartsjokk på høsten, ikke minst studenter som har hatt skolefri hele sommeren ;) Ha en trivelig helg, alle sammen og ta gjerne turen innom Ladehammern i helgen og hils på!

1 kommentar:

  1. Nå har eg kosa meg ei lang stund her på bloggen din, det er så mykje fint å sjå på her inne!

    SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails