onsdag 26. januar 2011

En KnApP – sÅ eR deT gJoRt!

 

Stine Sofies Stiftelse1

Og er det ikke en flott knapp også?! Kjæreste Allis, en fantastisk epla kollega, har virkelig bidratt med mye mer enn vi kunne ha drømt om – hun har bidratt med ett flott smykke, gode ord og ikke minst: hun har laget en egen knapp til 8XS auksjonen. Denne er ikke bare vår, men alle dere i blogglandia sin. En knapp på vår sidebar som viser at vi har bidratt, en knapp som viser at vi virkelig bryr oss, vi vil gjøre hverdagen til våre barn tryggere. Denne knappen har en link rett til arrangementsiden til auksjonen som dere gjerne kan legge ved dersom dere ønsker å bidra til ytterligere omtale av auksjonen og forhåpentligvis økt engasjement: http://www.facebook.com/event.php?eid=174104505960176&index=1

Mange spør seg selv “hva kan jeg bidra med? Kan jeg virkelig gjøre en forskjell”. Svaret er soleklart JA – du kan gjøre en forskjell. Hvordan? Legg knappen på din sidebar om du har blogg , spre det gode ord med ett innlegg eller to (“Mine fredagsfavoritter på 8XS auksjonen”), doner produkter eller tjenester til auksjonen (Husk at alle er gode på noe: kokkekurs, sykurs, studieteknikk kurs, språkkurs, fotokurs, barnevakt, hundepass – listen er uendelig, det er kun fantasien som setter grensene), by på auksjonen, inviter FB vennene dine til arrangementsiden, lag en utfordring på din blogg eller i din vennekrets og familie (“Hva vil du gjøre I DAG for å redde en barndom?”), spør deg selv: hvem kjenner jeg som kan hjelpe oss? – listen er også der uendelig lang, det er kun din egen fantasi som setter en stopper for hva du kan bidra med.

Vårt største ønske er at alle barn skal bli opplyst om Alarmtelefonen for barn og unge – 116 111. Hvordan kan barn bli opplyst, spør vi oss selv. Gjennom skole, SFO og barnehage? ja, barna kan jobbe med nummeret som en del av ett prosjekt, de kan lage plakater med nummeret på, de kan snakke om hva en alarmtelefon er og hvorfor den er der. Vår familie har desverre liten påvirkning på det offentlige systemet. Vi har sendt e-post til de kommunene, skolene og barnehagene vi er tilknyttet, i håp om at noen gode mennesker kan få i gang ett verdiskapende arbeid knyttet til Alarmtelefonen som vil gi barna ett tryggere holdepunkt i hverdagen enn kanskje en mor, far, nabo, onkel m.m de ikke er trygge nok på.

Det offentlige jobber daglig med å opplyse og høre på barna våre og de aller, aller fleste gjør en fantastisk jobb – en jobb vår familie er veldig takknemlig for at de gjør. En påminnelse om at barn MÅ få vite at dette tilbudet eksisterer er det vi vil formidle en til offentlige. Vil dere hjelpe oss med dette? Send en e-post til deres hjemkommune, snakk med barnehagepersonalet i deres barnehage, kontakt barnas skole og SPØR: Har dere opplyst våre barn om Alarmtelefonen for barn og unge? Hvis ikke, har dere mulighet til å gjøre dette for å gi de en tryggere barndom? Ett spørsmål til rette vedkommende er også ett bidrag – ett STORT bidrag.

Viljen til å forbedre verden bor i hvert ett menneske, smått eller stort. Det er hvordan du styrer denne viljen som setter eller sprenger grenser for hvor stor denne forbedringen kan bli.

15 kommentarer:

 1. hei!
  Takk for henvendelsen.For et flott initiativ! Knappen er nå på bloggen min! :)

  SvarSlett
 2. Hei hei!

  Takk for hyggelig kommentar. Skulle gjerne lagt til knappen men vet ikke helt hvordan jeg lager knapper av bilder.....

  SvarSlett
 3. Kjempe flott intiativ, knappen er på plass hos meg!

  SvarSlett
 4. Klart eg er med på å spre bodskap/kunnskap! Knappen er på plass og innlegg kjem ein annan dag ♥

  SvarSlett
 5. Takk jenter, dette er ett flott bidrag til auksjonen <3 Mange barn vil ha glede av dette <3

  SvarSlett
 6. Hello Baby: da har jeg lagt inn en forklaring på bloggen din (håper jeg er forklarende nok) :)

  SvarSlett
 7. Hei :)
  Takk for hyggelig melding på bloggen.
  Da er link lagt til på siden min.Skulle bare mangle.
  Flott jobb dere gjør også.Det setter nok stiftelsen stor pris på.
  Hilsen Monja Helene

  SvarSlett
 8. Linken er lagt til på bloggen min. :)
  Line-Cathrin

  SvarSlett
 9. Hei dere! For en flott jobb dere gjør!Selvsagt skal jeg legge til knappen på bloggen min og gi dere omtale! Skal se om jeg får gjort det i dag:-)

  Fin torsdag S-familie!

  SvarSlett
 10. Hei. Flott initiativ!
  Jeg vil gjerne gi bort noe til auksjonen. Hvor skal jeg sende det?

  SvarSlett
 11. Å så gode dere er! Tusen hjertelig takk alle sammen! :)

  SvarSlett
 12. skal legge knappen på bloggen!! så bra tiltak!!!
  klem

  SvarSlett
 13. Sååååååååå Snill du er! Tusen hjertelig Takk :)

  SvarSlett
 14. Takk for hyggelig hilsen.
  Veldig bra initiativ! Selvfølgelig er jeg med og støtter.
  Knappen er på plass på bloggen min :-)

  SvarSlett
 15. Tusen Hjertelig takk, lykkefryd <3

  SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails