Forrett:
Confisert scampi i hvitløk, chili, lime, ingefær og sitrongress
Ruccola med fransk vinaigrette
Balsamicosirup
Hovedrett:
Kryddertrukket kveite
Confiserte cherrytomater
Saltbakte mandelpoteter
Glaserte rotgrønnsaker
Balsamicosirup
Beurre Blanc
Dessert:
Chilisjokoladefondant med valnøtt
Fløteis med aromaepler fra Ringerike
Hjemmelagd morellerlikør
Når man har en kokk i huset skal det kokkeleres, hvert fall når kjøkkenet begynner å nærme seg ferdig. Selv om bildet over lyver litt, så såg middagen i kveld minst like stram og fin ut, men vi var så opptatt av å spise at bildetaking ikke sto på agendaen *hmmm* Alt var helt hærlig, og pasienten som ikke kan sitte i timesvis på restaurant hadde en aldeles flott opplevelse. Dette har Høvdingen lovt skal bli en gjenganger - om 14 dager skal det meldes inn ny meny, deilig!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...