torsdag 2. august 2012

MariaLove!

 

DSC_0537DSC_0538

DSC_0540DSC_0541

DSC_0544

DSC_0545

Under markedsdagene i Juli var vi så heldige å fikk byttet til oss varer fra WhackyWoodFeelGood, aka vår søte nabo Maria. Endelig – etter noen uker som har gått altfor fort – får vi nå vist fram de nydelig bildene vi fikk scoopet til oss selv. Nå er vi stolte eiere av masse kule kort fra WWFG og ikke minst 4 flotte bilder (ett som vi fikk av besteste SuperTanteMimmi i bryllupsgave)! Maria bruker barnebøker, klare farger, paljetter, knapper og glitter i sine kreasjoner – damen er magisk, hva mer kan man si.

Sjøla hadde en plan om at Maria skulle lage vindmøller til bryllupet vårt, men det ble kun med tanken. I stedetfor lagde hun flotte vindmøller til markedet og i ett sammensurium av Etsy/Maria inspirasjon fikk Høvdingen ånden over seg og lagde slike til oss også. Møllene skal selges på Bakklandsdagene og er nå til salgs på Prydbutikken også.

Vindmøllende pryder majestetisk ett til bryllupsgaveklenodium fra ekteparet “Ertekrok” – en krakk de redesignet til oss i ren S’stil! Er den ikke nydelig? Gangen vår har herved blitt til ett kunst/redesign galleri uten sidestykke – we love it!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails