mandag 6. august 2012

Bakklandsdagene og Salg på Pryd *Hurra*

 

DSC_0292

DSC_0115

DSC_0291DSC_0112

Her er det laber oppdatering i blogglandia – men storproduksjon i heimen! Vi har hatt ett fantastisk salg gjennom hele sommeren, både på sommermarkedet og på Pryd. I bunn og grunn ett luksusproblem! Når vi hadde meldt oss på Bakklandsdagene ante vi lite om at eksamen til Sjøla selvsagt skulle bli dagen FØR markedsdagene. Eksamen, nytt marked på trappene og ett nokså lite varelager har fått oss til å tenkte nytt, kreativt og smått :)

I håp om at lesingen og regningen hittil skal holde til en någenlunde forsvalig karakter, har Sjøla prioritert BÅDE eksamen og marked. De av dere som kjenner meg vet at jeg alltid er “all in” eller ingenting – så dette har vært noen tøffe uker. Men vi har da fått  produsert mange nye varer som får sin “release” under Bakklandsdagene: Pengepunger i voks og papir, nye smykker, ridder- og prinsessesmekker, forklesmekker, MiniAnna dukker og Vogn/Krabbeteppet Simona. I tillegg kommer vi med vindmøller, Sunnivadukker, siklesmekker, Idaluer, Matheobodyer, Anna dukker og kanskje en tryllestav eller to.

Det blir spennende å se hvor mange som kommer på Bakklandsdagene – og ikke minst hvordan det går på eksamen *NÆRVØS*. For alle dere som ikke fikk med dere VIP kvelden kan dere nå få kjøpt alt av klær fra Lille Design (forutenom bodyer) til 20% avslag på Pryd på Bakklandet under markedsdagene.

LØP OG KJØP (Husk at julen er like rundt hjørnet!) og ikke minst kom å besøk oss under Bakklandsdagene på vår stand! Ha en flott uke, alle sammen – oppdateringer og bilder fra markedet kommer over helgen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails