onsdag 16. mai 2012

SommerSøm – Alinakjolen er født!

 

DSC_0100

DSC_0113

DSC_0115DSC_0118

DSC_0123

Hos S’ene er det TEMPO, TEMPO, TEMPO om dagen – her planlegges sommermarked, sommeravslutninger, oppussing av kjeller og bryllup samtidig. Vi har det litt travelt – og vi elsker litt travelt (så lenge det er en ferie i enden av travelheten). Mens Høvdingen benytter dagene med finvær til å fli opp rundt huset, sitter Sjøla paralysert foran symaskinen.

Nå syr Sjøla så det koster etter til sommermarkedet og til butikksalg, noe som er kjempegøy, men lite impulsivt. Når en syr i større skala er det viktig å holde fokus på det som skal syes uten å miste motivasjonen. Det er ikke alltid like lett, men heldigvis får man noen små avbrekk innimellom – og avbrekket denne uken kom i form av Alinakjolen.

Alinakjolen er designet for og inspirert av den flotte jenta på bildene, ei god venninne av Sjøla. Kjolen har en slimfit form og sitter som støpt på denne frøkna! Stoffet (en type isoli) har ligget lenge i hylla på lageret i frykt for å bli brukt, da det ikke er mulig å få fatt i mer av det. Kjolen har blitt kantet med interlock – og ble rett og slett kjempetøff! Kanskje noe for 17ende mai? *hehe*

Ha en flott langhelg i hus og heim – her skal vi fortsette å holde TEMPO, TEMPO, TEMPO!

4 kommentarer:

 1. Stilig kjole! Godt at stoffet ble brukt da! Kjenner igjen det der med sakseskrekken! :-D
  Lykke til med alt det travle, kjenner igjen meg der :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann Kjære Gekko, her er det travelt som bare det - nå begynner heldigvis sakseskrekken å gi seg for laget skal tømmes og syes opp :) sender deg en epost angående marked :)

   Slett
 2. Dette var ei kjempe fin kjole, nå kan sommaren bare komme!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) Sommer kommer, sommer kommer! :)

   Slett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails