tirsdag 22. mai 2012

Honningsvåg – Here we come!

 

DSC_0097DSC_0098

DSC_0099

DSC_0104

DSC_0109DSC_0115

DSC_0116DSC_0117

DSC_0120

 

Endelig er pakken klar – nå kommer Lille Design til Honningsvåg etter etterlengted tid. Kundene i Sjølas hjemby har lenge etterlyst varer tilgjengelig i butikk, og nå skjer det: På Rokken Tekstil og Gave AS. Rokken er en flott og hjemmekoselig butikk som bugner av masse hærlig interiør, tekstiler og garn.

Når Sjøla var liten jobbet hun på Rokken og det var under Gunn-Helens beskyttende vinger at forelskelsen for tekstiler og søm begynte å spire. Klipping av 30 cm lapper og ommøblering av butikken var Sjølas favorittsyssel på jobb – stakkars Gunn-Helen kom hjem fra både ferie og helgeturer til en ugjenkjennelig butikk (men fulle lappehyller).

Det er en ære å få stille varer i Honningsvåg, Sjøla blir nesten litt sentimental! I første omgang sendes ett knippe av Helenekjoler, Sunnivadukker, Lekebukser, Rikkeskjørt og SsSsSmekker nordover – og dersom Honningsvågingene går mann av huse for å handle skal vi sørge for å få oppover flere plagg (om Rokken fortsatt har plass til oss). Med i pakken følger en spesialbestilling til en veldig spesiell gutt ved navn Theo. Mamman hans har bestilt en babypakke til han – for man er jo fortsatt mammas baby når man er 1 år (t.o.m når man er 60).

Vi håper at pakken kommer velberget fram og at Honningsvågingene står i kø om en ukes tid (det tar vell ikke lengere til oppover til Honningsvåg?). Innen den tid er vi sikre på at superkoselig Bente kan vise vei til varene som har kommet. Kanskje blir dere inspirert til å sy selv? Rart om ikke, men alle de flotte stoffene som pryder Rokkens hyller.

1 kommentar:

  1. Så moro. Lykke til :)

    Vi har et kjempestort SommerBloggLotteri på gang. Kom innom oss og bli med da vel :)

    Ha en solrik og deilig søndag.

    SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails