onsdag 29. februar 2012

SomMer KoMmEr, SoMmer KoMMer!

 

DSC_0038

DSC_0039

DSC_0040

Endelig! Det er såååå godt å få noe ut fra hodet og ut i virkeligheten – slik at man kan ta og føle, lukte og se på ideene sine! Rikke Skjørtet har ankommet S’familien – og hun snurrer seg rundt som en liten ballerina som ivrer etter sommer, sol og bading. Disse flotte skjørtene er en redesignsak som Sjøla har tenkt på leeeenge, tilslutt måtte Rikke spørres hva hun syntes om ideen – den ble godkjent og iverksatt til stormende jubel for liten og stor. Skjørtet er en kombinasjon av nye stoffer og svigermors blondegardiner *kremt – lurer på hva hun ville ha sagt?* De er nusselige, romantiske, nostalgiske og enkelte er rimelig rocka!

I iverer etter å kreere ble det da sydd opp ENDEL skjørt i str 3, 5 og 8 år. Alle skjørtene ligger ute på shopen her, nå er det bare å løøøøpe og kjøpe. Dersom vi har noen flere igjen kommer disse for salg på sommermarkedet i Juni (som vi gleder oss veldig til).

P.S Anna dukkene er blitt nominert til årets Håndlaga Pris i kategorien barn *juuuuubel* – Vi kommer tilbake med mer info om kåring og avstemming senere :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails