søndag 26. februar 2012

“HeiMerT!” sa TrønDerEn!

 

DSC_0330DSC_0334

DSC_0336

DSC_0337

DSC_0339DSC_0340

DSC_0346

S’ene har vært i bursdag i helgen – en trippeldag faktisk! Herren som egentlig hadde bursdag fikk derimot ingen gave, men mange gratulasjoner. JB utbrøt “Heimert!” med en gang han såg flaska, raskt avbrutt av en annen trønder som proklamerte “Himkok!” og jubelen satt løst i rommet. “Vennene mine koker selv!” Nuvel, det gjør vi aldeles ikke, men vi har laget kirsebærlikør med selvdyrkede kirsebær fra frukttrærne våre i Grimstad. Vi hadde så mye bær en sommer at vi fortsatt har noe likør igjen – til eget konsum (og JB’s selvsagt).

Flasken ble pyntet i ekte blafreånd, sammen med litt S’ svung og varer nok en god stund fremover. Vi har vært kreative med likøren og tenkt litt utav boksen – den er faktisk ekstremt god som Spritz (likør med farris i) og kan brukes både til is og andre matnyttige formål. Vi håper JB nyter den så lenge (evt kort) han kan – kanskje som en egen (og spennende) ingrediens i hans beryktede Long Island IceTea.

Selveste L fylte 1 år og fikk seg en HeiltSpesiell body og noen hjemmesnekrede smekker. Lille L er sønn av syvenninne Krisgh (som er gift med JB) og når man leverer ett hjemmesydd plagg til syvenninner er terskelen for feilmargin lav. Vi går som regel hverandre i sømmene for å sjekke hvordan både det ene og det andre er sydd, montert og klippet. Denne bodyen er sydd i Gaia jersey, ett kjærkommet stoff fra den beryktede Køben turen til Sykroken i forfjor. Sjøla kom da hjem med 60 meter stoff – og 45 kilo for mye i overlast. Stakkars Sydilla som reiste sammen med Sjøla, hun var rimelig stresset når hun innså hva hun hadde begitt seg ut på.

Både bodyer og smekker blir å finne på sommermarkedet, sammen med mye annet snacks! Ta dere en tur innom Krisgh’s søte blogg å sjekk ut hva hun sysler med, og ikke minst er flotte Sydilla ett must for sygale damer :) Ha en fortreffelig uke; her er vi tilbake i hverdagsmodus med ukeplaner, lekseplaner, middagsplaner, matpakkeplaner og planer hit og dit (and everywhere!). Så gjenstår det å se hvor mye av planene som blir gjennomført!

2 kommentarer:

  1. På vegne av stor og liten jubilant kan jeg takke så mye for gavene!
    Sørlandsdrammen ble testet i går kveld og mottaker kunne kunngjøre at den skulle han ha for seg selv ;)

    SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails