mandag 23. januar 2012

Vi StarTer ÅreT meD 1 nYttåRsforSett!

 

DSC_0239

DSC_0240DSC_0241

DSC_0242DSC_0247

DSC_0243

DSC_0250

DSC_0248DSC_0249

DSC_0252

Det har vært stilt hos S’ene de siste mnd’ene, innspurten mot eksamen ble raskt avløst av SELVE eksamen, som igjen ble avløst av juleferie og reising! Pjuh.. Når vi kom tilbake fra ferie tok hverdagen oss med storm – og veltet oss nesten over ende. Nå er vi i balanse igjen (håper vi) og har kun ett nyttårsforsett som vi håper vi kan klare å holde: alle bestillinger skal syes unna FORTLØPENDE.

Med dette i minne ble Akseldressen til den siste uken. Akseldressen er en heldress som har fått navnet sitt etter en flott ung mann – nemlig Aksel. Dressen er sydd i velour, har glidelås helt opp til toppen av den fòrede hetten. Mønseret er egenkomponert og har hærlige raglanarmer og er prydet med navn og masse stjerner. Nabo R (som nå har blitt leieboer R) er flott modell for Aksel’s dress, mens mellomste S modellerer i lillebroren Isak sin nye dress. Denne heldressen kan syes i veolur, isoli eller fleece.

Vi håper at Aksel og Isak blir fornøyd med dressene sine og at sollyset kommer tilbake snart slik at bildetaking blir litt enklere. Bestilling på Akseldressen kan sendes til SsSsS.LilleDesign@gmail.com, pris varierer etter størrelse, stoffvalg og antall applikasjoner (utover navn og to stjerner).

Ha en flott kommende uke alle sammen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails