tirsdag 4. oktober 2011

MoNkEy BoY!

DSC_0129

DSC_0121DSC_0146

DSC_0147

Vi begynner å nærme oss buksebestanden for vinteren for vesle gutt – nå gjenstår bare mellomste mann. Minsten har fått seg en apebukse som er omsydd etter en av bestemors bomullsbukser. Med strikk i livet pg i bena svinger han seg rundt som en apekatt – og gjør det meget vanskelig for Sjøla å ta bilder, hverken av han eller buksen på han! Men minsten er jo mest fornøyd med lommene – som vanlig ;)

5 kommentarer:

 1. Takk for kommentar på bloggen min! Lykke til selv i NIB sin utfordring. Fin apebukse på lille prinsen:) skal ta en titt i shoppen din!

  Hanne :)

  SvarSlett
 2. Kul bukse! Morsom fasong og fine farger!

  SvarSlett
 3. Tusen takk :) Ta gjerne en titt innom shopen - for det meste kjoler der inne for øyeblikket ;)

  SvarSlett
 4. Hei Sarah :)

  Jobber i bhg på Melhus vet du.. Så var det ei søt lita jente som hadde så kul bukse på her om dagen. Tenkte jeg måtte lurkikke hvilket merke det var, den var jo så orginal og fin! Joda, SsSsS design stod det på lappen. Kult! :)) Den var maken til buksa som lille S har på her. Keep up the good work!

  Klem fra Iselin Barstad :)

  SvarSlett
 5. Tuuuuusen takk, Iselin :) Så koselig! :)

  I sommer skal vi ha ett stort sommermarked (er planen) hver helg i Juni, du er hjertelig velkommen - bare spre ordet. Følg litt med i SsSsShopblogen, kanskje du finner noe til søtnosen din utover våren :) Jeg har store planer om masse kule gutteklær :)

  SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails