torsdag 6. oktober 2011

Etsy LoVe – DeckStoOl!

 

New recycled skateboard stool - 224

Recycled Seat Cushion for skateboard stool

Recycled Seat Cushion for skateboard stool

Interiørhimmelen Etsy – her finnes alt fra møbler til nips. Mellom slagene og vaffelstekingen, i høstens mulm og mørke, bestemte Sjøla seg for å foreta ett uvanlig søk på etsy: stool. Krakker i lange baner! Sjøla måtte bla litt mellom hjemmelagede, polstrede og rosemalte herligheter (som sikkert er nokså søte til sitt bruk) før hun snublet rett over noen skikkelige go’biter.

var butikken som skilte seg mest ut – de lager de mest utrolig ting (ikke minst krakker og benker) ved å gjenvinne gamle skateboard. Absolutt alt var diggbart – og hadde bare lommeboken være litt større så hadde vi as we speak vært stole eiere av opptil flere krakker.

Ta en tur innom – garantert forelskelse!

5 kommentarer:

 1. Måtte vise dette til sønnen i huset på snart 10 år......bestillingen var klar, men som hu mor er jo kjedelig og sa: skal et sånt møbel inn i huset må "fattern" med på banen.Hehe,med de prisene MÅ det nemlig snekkeres............

  SvarSlett
 2. Hei, og takk for hyggelig kommentar inne hos meg! Trivelig blogg du har - gleder meg til å følge deg videre!

  SvarSlett
 3. Disse var ikke billige nei ;) Meeeen, hvis man har en rik onkel i amerika kan man alltids ønske seg en liten krakk... eller en benk? ;)

  Takk for det Dortea :)

  SvarSlett
 4. Skikkelig røft! Jeg digger både stolene og krakkene ;)

  SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails