torsdag 1. september 2011

MatPaKkE KrisE!

 

Skolebarnas Matmuffins

www.tine.no

HoiHoi, hvor det går! Vi har hatt noen superhektiske uker i hos S’ene; skolestart for både små og store, fortball, drill, fiolin og full rulle i barnehagen *pjuuuuh* Vi merker at det tar på å være småbarnsforeldre når begge voksne er i fulle studier. Men morsomt – det er det absolutt!

Vi er en ganske organisert familie (liker vi å tro), og de voksne har annenhver studiekveld/familiekveld (fredag og lørdag er FREDET!). En del av rutinen er matpakkesmøring; 5 matpakker (20 brødskiver) + drikke tar litt tid.

Forleden kom eldsta hjem med halvfull matpakke og Sjøla fikk (etter litt hyperventilering) ut av henne hvorfor hun ikke spiste opp matpakken; hun ikke likte hverken brødskive eller knekkebrød. KRISE! Nejda, det var ikke heeelt krise (kanskje en liten minikrise?), bare en liten utfordring. Sjøla vrei hode og søkte på nettet etter noe som kunne erstatte den KJEDELIGE brødskiva. Tine’s hjemmeside hade svaret: Skolebarnas matmuffins. Disse var helt geniale, ferdige på 20 minutter, og en porson er nok til å lunche hele familien. Oppskiften finner dere her, med mange flere tips på gode matpakkevarianter.

I kveld har Høvdingen hatt familiekveld og bakt pizzasnurrer for full maskin, mon tro om det faller i smak? ;) Det overgår nok matmuffinsene, uten tvil!

Ha en fortsatt fin uke/kommende helg og ikke minst – sov godt og god natt…

P.S: Oppdatert SsSsShopblog med masse flotte, nye Helenekjoler finner dere her ;)

3 kommentarer:

 1. Heisann
  Hmm..det der så godt ut..ikke så dumt for enkelte som blir fort matlei i blant..
  Ha en fin helg (snart)..
  Mvh Å

  SvarSlett
 2. Sånt er super nistemat! Visste du forresten at mange av de barna som ikke liker brød liker "muffins" laget av utskåret brødblings med pålegg?

  God helg!

  SvarSlett
 3. Jeg har prøvd meg på å lage ulike former på brødskivene, men aldri tenkt i muffinsbaner! Tusen takk for tipset, det var supert!! :)

  SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails