søndag 28. august 2011

FamiLiEsTua…

 

DSC_0438

DSC_0434DSC_0435

DSC_0436

DSC_0440

TV stua er blitt ett skikkelig familiekos rom, her ser vi på TV’n, spiller spill, leser bøker og koser oss sammen hver dag. I hjørnet står den gamle sovesofaen etter bestemor K som har fått nytt solgult trekk og noen gode puter (flere kommer). I nisjene som Høvdingen har laget finner vi mye gøy – noe arvegods og minner, men ikke minst barnebøker fra vi voksne var små. Disse bøkene elsker både vi voksne og barna å lese sammen.

Høvdingen har snekret bokhyller som ruver høyt på veggen, men fortsatt mangler det to hyller (eller kanskje en..? vi klarer ikke å bli enige om hvilke bøker vi skal beholde). Vi har en skokk med bøker og enda flere kokebøker enn “vanlige” bøker. Det KRYR av kokebøker, t.o.m på do leses det kokebøker! og hvor alle disse kokebøkene skal plasseres er vi heller ikke helt enige om… Men det vi er enige om er plateutvalget som henger på veggen – klassiske LP skiver som vi digger!

Lampene fra Muuto er i gummi og kjøpt hos vår faste interiør “dealer” Chistine (Riips, Grimstad). Fire herligheter henger på en flott rekke, med ett helt unikt lys som minner veldig om dagslys – det syntes ihverfall Tarzan i vegguret som kommer ut hele kvelden hvis lyset står på!

Ha en flott kommende uke alle sammen ;)

3 kommentarer:

  1. Stua ble så fin! Elsker gjøkuret!

    SvarSlett
  2. 1000 takk :) :) Kjære tarzan kommer fra London og tar ett skikkelig jungelbrøl hver hele time - ikke for de skvettne ;)

    SvarSlett
  3. Så flott, fargerikt og spennede fint du har det!

    SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails