søndag 21. august 2011

Vi VeT hVor SkapET sKaL sTå…

 

DSC_0029

DSC_0031

DSC_0032

Vi er en skikkelig prosjekt familie, det er alltid noe som skal fikses, ordnes og til slutt brukes. Dette metall skapet skal stå i gangen når det er ferdig oppusset. Lakkering og oppussing er det Høvdingen som står for – han er en perfeksjonist og lar ikke Sjøla gjøre mer enn pussearbeidet. Skapet har en gang i tiden stått på St. Olavs hospital, derfra emigrerte det til KROT og til slutt kom det endelig hjem til familien S.

Bildene over viser skapet ferdig pusset og grunnet, på det underste bilder ser dere den flotte gulfargen som skal pryde skapet. Metallskapet har bare 4 plasser, så inntill vi har funnet en løsning på hvor 5’te mann skal ha skapplass, deler minste S skap med Sjøla. Skapet er egentlig ikke så stort, men vi tror det blir mer enn nok plass. For å kunne ha minimalt med klær oppe i gangen, har vi ordnet oss med ekstra skapplass i kjelleren der ekstra ytterklær blir hengt opp. Som regel bruker en ikke ALT av sko og klær samtidig, så i utgangspunktet høres det ut som en god plan… Right?

Ønsker alle en fin fin uke – lykke til med skolestart og andre starter!

4 kommentarer:

 1. veldig god plan! Men lar den seg gjennomføre? Jeg følger spendt med!;)

  SvarSlett
 2. Du vet - ingen strategi er for evig ;)

  SvarSlett
 3. supert! vi har akkurat fått 3 slike skap vi og, de er supre!
  jeg ønsker meg 2 til, så alle i familien får et hver. ..og helst enda flere så klart ;)
  våre var såpass fine, at jeg dropper oppatlakkeringa.

  SvarSlett
 4. De er kjempekule, og jeg må innrømme at med tiden trenger nok minstemann ett eget skap ;) Deilig å slippe å gjøre noe - våre var nokså slitte, så de trengte litt kjærlighet ;)

  SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails