lørdag 20. august 2011

Put IT iN a FraMe

DSC_0417

DSC_0421

DSC_0422

Det begynner faktisk å se ut som om noen bor her, nå kommer det sakte men sikkert opp spor av mennesker og minner – våre mennesker og minner – opp på veggene. Kjære Tante S kunne fortelle at vi kjørte en nokså “minimalistisk” stil. Det var vi rimelig enig i, for alle tingene våre låg fortsatt i kasser på loft og kjeller etter at vi flyttet hit i fjor sommer. Men etter en skikkelig ryddesjau begynner bitene endelig å falle på sin rette plass.

Noe familiebilder og flere familieminner er kommet opp, derav loppisfunn som vi er kjempeglade i! Vi samler forresten på 70’ talls plansjer og tar gladelig imot flere hvis noen ønsker å kvitte seg med slike bilder. Veggen huset mange minner og barnas små kunstverk – det er virkelig deilig å se på veggen i den smale gangen å forstå at vi faktisk bor her!

Denne helgen går til å forberede den O store skolestarten på mandag, vi krysser fingrer og tær for at alt går som smurt og at ungene kommer til å stortrives på den nye skolen deres. Ha en riktig fin lørdagskveld alle sammen – det skal vi sørge for å få her i huset (les: spillkvelden kaller!)

2 kommentarer:

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails