onsdag 4. mai 2011

CaMo GuTTa

 

DSC_0691DSC_0692

DSC_0709

DSC_0710DSC_0711

Gutta på gården her er av barskeste sorten – her er det camo for alle penga. Og klart at når lillebror har, kan man ikke si nei hvis storebror også vil ha. Fleecedressene *FleecePiece* er geniale! På sene sommerkvelder kan de brukes kun med undertøy under og på kalde vinterdager brukes de med litt mer klær under. Guttene ELSKER dressene sine – da er det klart at Sjøla syr flere… og flere… og flere. Men nå er det snart nok.

Guttene koser sammen, og ingen er mer tålmodig enn storebror. Han er så snill med lillebroren sin; koser, leser, musser, deler, trøster og hjelper. Storebror er alltid parat med en hjelpende hånd eller en skulder å gråte på. Legg merke til mellomste S på de øverste bildene (før sommerklipp) og på de nederste bildere (etter sommerklipp). Han skulle egentlig en tur til frisøren i løpet av påskeuken, men klarte ikke å vente så Høvdingen måtte plutselig finne frem klippemaskinen. Så det ble kort prosess og fort gjort – med guttas hårvekst må han sikkert klippe seg minst to ganger før det virkelig blir sommer *hahaha*

P.S FleecePiece kan bestilles ved å sende en e-post til SsSsS.LilleDesign@gmail.com med størrelse og fargeønsker.

4 kommentarer:

 1. Kuuuule!!!!

  Traktorstoffet er kjlpt hos textart.no :)

  Ps: gleeeeeeder meg til sommeren!!!

  SvarSlett
 2. Jaaaaaaaaaaa! Jeg også! Så... textart next ;)

  SvarSlett
 3. Fine piecer, men jeg må innrømme at jeg la mest merke til den aldeles nydelige sofaen de sitter i. I'm in love!

  SvarSlett
 4. Heisann LilleLeo! Sofaen er ûberkuuul, så flott at du la merke til den :) Den skal imidelertidig få seg en skikkelig makeover i løpet av sommeren - håper du syntes den blir like fin da også :)

  SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails