lørdag 5. februar 2011

VinTEr, VåR..? En TiNG er SIkkErT: 8XS aUksjOneN beStÅr!

DSC_0310

DSC_0311

DSC_0312

Endelig ett lite knyst fra familien S *haha* Ikke ett eneste blogginnlegg siden tirsdag – dette er jo nesten litt skummelt. Med litt akutt sykdom i familien havner det meste på sidelinjen – slik er det og slik skal det også være. Nå har vi sånn passe kontroll på situasjonen igjen, hvertfall frem til neste uke (som er om 48 timer). Her i barteland regner det og snør det om hverandre – i det ene øyeblikket er det vår, i det andre er det vinter. I dag kom vinteren tilbake, ihverfall for noen dager skal vi tro de som spår slike ting.

Vi spår ikke like godt om været, vi spår heller bedre om andre ting. En spådom som vi er skråsikre på: 8XS Auksjonen og opplysningsarbeidet rundt Stine Sofies Stiftelse er herved stemplet: suksess! Med nærmere 8000,- i kommenterte forhåndsbud, nærmere 200 bidrag og ikke minst snart 80 dugnadsblogger påmeldt hos FruFly er dette allerede en suksess. Men nå er ikke tiden til å hvile på våre lauvbær – alle mann til roret! Vi har til nå sett hva vi kan skape dersom vi står samlet, hvor mye vi faktisk kan bidra med. I uken som kommer håper og krysser familien S fingre og tær på (bedring til oldemor først og fremst) mange flere bidrag i form av både bud og blogginnlegg. Vi håper å nå målet – og vi ønsker å nå målet sammen alle dere i blogglandia.

Tusen takk for innsatsen So Far – vi gleder oss til neste Søndag. På selveste morsdagen avsluttes auksjonen og (bonus)mor her i huset syntes den beste gaven (forutenom masse nusser, klemmer og kos fra rampegjengen) hadde vært en bedre hverdag til alle barn i Norge – en trygg hverdag uten vold.

8 kommentarer:

 1. God bedring til Oldemoren, og fortsatt lykke til med 8xS, det skal bli SukSSeS ;) *♥*

  SvarSlett
 2. Fantastisk gøy å høre!! Så er det ikke langt til målstreken og jeg krysser alt jeg har for svimlende summer ;-)

  Klem fra Carina

  SvarSlett
 3. Tusen Takk Carina og Mie, foor snille ord og masse bidrag! Sammen er vi KRUTT :)) Klemmer fra Familien S

  SvarSlett
 4. Hei hei! Tusen takk for koselig kommentar på bloggen! Jeg er blitt veldig glad i den kassen ;-)

  Jeg er inne og sjekker facebook siden til auksjonen flere ganger om dagen, dere er så flinke som har dratt igang dette!! Stå på!!

  SvarSlett
 5. Hei!

  Takk for hyggelig hilsen:) Du kan kopiere skjermbildet ved hjelp av Fn + PrtSc og klippe ut "knappen" etterpå. Hvis du ikke får det til kan jeg evt. bare sende deg den på mail. Just let me know;))

  KLEM KLEM
  Anette:)

  SvarSlett
 6. Hei du!
  Takk for koselig og oppmuntrende hilsen hos meg!:)
  Du er velkommen tilbake, når som helst;)
  Ha en fin tirsdag!!

  Klem, Janni

  SvarSlett
 7. Så vanvittig bra initiativ altså. Kjempebra at det finnes sp mange gode folk her. Nå skal jeg inn å se om det er noe jeg kan by på (Blir helt sikker mer problem med å begrense seg.) Noe må jeg jo bidra med siden jeg ikke har skaffet noe premie. Hektisk for tiden! Er det for sent om jeg skulle komme på noe som jeg har liggende?

  SvarSlett
 8. Tusen Takk for kjempesnille ord - håper du finner noe flott å by på :)) Det kribler i fingre og tær - det er så mye fine ting og flinke folk der ute <3 Dessverre er albumet fult og auksjonen starter i morgen :/

  Masse klemmer fra Familien S

  SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails