fredag 7. januar 2011

NIB UtfoRdRinG: GuTTa's RoMVi tar en liten repeat av noen bilder fra gutterommet her i la casa S på oppfordring fra NIB og deres januar utfordring. Guttene har ett kjempekoselig rom som de elsker å leke på, spesielt å tegne på. Minste S kan sitte leeeenge å tegne måne, traktor og kråke, mens bror ruller rundt i sengen sin. Mye av inventaret er modifisert IKEA, loppis, arvegod og hjemmesøm. Guttene er blafre fantaster (det er resten av familien også) - så rommene deres er preget av mye brafrende morro!

I morgen kommer noen go'biter av hva som ble laget mens vi var rammet av litt sen juleinfluensa her i huset, og hva vi fikk grabbet til oss på dagens lille runde på IKEA med mommo. Mye av det som sto på ønskelista, men til en super rimelig penge. Følg med, følg med - og følg med på flere auksjoner fra Lille Design :)

9 kommentarer:

 1. For et herlig rom med fine farger og mønstre! Digger både tapeten, saccosekk-trekket (har du sydd det selv?) og blafre puta! Lykke til!

  SvarSlett
 2. Herlig, gøyalt barnerom! :)

  SvarSlett
 3. Takker og bukker for kjempekoselige tilbakemeldinger! :) Gutterommet er ikke helt ferdig ennå, det kommer flere detaljer om ikke lenge :) Sakkosekken er hjemmesydd (but of'course;) ) og blafre ruler la casa generelt. Ferm tapeten er råstilig - en favoritt blant mange av ferm's stilige tapeter :) Vi er i startfasen av innflyttingen ennå, kjennes det hvertfall ut som. Men start kommer ennå mer smånips til å falle på sin rette plass :) BTW: hvis dere titter innom "søm" ser dere de andre sakkosekkene som tilhører S barna's sakkoland ;)

  SvarSlett
 4. Så fint rom! Blafre er jo bare fantastisk :-) For ikke å snakke om Ferm da ;-) Her i huset har vi Ferm tapet på begge barnerommene hehe....lykke til i konkurransen!

  Hilsen fra Mollie

  SvarSlett
 5. Flott barnerom. Masse farger og mønstre, mye inspirasjon å hente her;)

  SvarSlett
 6. Hei 5xS

  tusen takk for hyggelig hilsen på bloggen min! Varmer! Lykke til i utfordringen! Hærlig tapet og superpraktisk skrivebord med tavle!! Like ;)

  Hilsen 3XM ;)

  SvarSlett
 7. Så fint barnerom, herlig tapet.
  Lykke til ! !
  -Cecilie

  SvarSlett
 8. Finfint barnerom. Digger tapeten. Og deler deres entusiasme for Blafre. fantastiske produkt. Lykke til i konkurransen.

  SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails