torsdag 13. januar 2011

eTSy - fOr En FaNTaSTIsk veRDeN

SALE If you like your teeth where they are then brush them

family monogram

NEW DESIGN Grass Land with Flowers and Dragonflies - 077

NEW DESIGN - Owl on Tree - 089 - Vinyl Sticker Wall Decal for Girl Boy Nursery

Funky Floral Tree decal  Wall art mural vinyl sticker  Match pbt De Vine and bedding and more

Cherry Blossom Dreams with FREE BUTTERFLIES - vinyl sticker wall decal - KK117 - Children Baby Kid nursery Boy Girl

www.etsy.com

For dere som ikke kjenner til Etsy så kan det forklares som "morselskapet" til norske Epla. Etsy er en fantastisk plass som selger alt mellom himmel og jord som kan lages , ofte i småskala og av veldig småe produsenter. På Epla kan man virkelig drømme seg bort, hente mye inspirasjon, men ikke minst finne det man leter etter... I flere varianter!

I jakten etter turkise og lilla blomster til jenterommet til eldsta er det lett å drømme seg bort, uheldigvis. Eldste S vet nøyaktig hva hun skal på veggen; skyer, en sol og lilla/turkise blomster. I frykt for å bruke masse penger på noe hun kommer til å bli lei av om ikke så lenge (kjenner vi lusa på veggen, eller?) er vi ute etter ett litt retro look på wallstickeren. Det kan t.o.m hende at vi må bruke litt kløkt med egenkomponerte greier, men hun ser nok rett gjennom det. Wallstickers - eller klistremerker som hun kaller det - er tingen!

Tips og ideer tar vi imot med glede - med ett tips til dere om at prisene på Etsy for wallstickers er MYE lavere enn prisene i Norge. Vi må selvsagt også benytte anledningen til å minne alle på auksjonen vår til inntekt for Stines Sofies Stiftelse, og håper fortsatt på mange bidrag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails