torsdag 13. januar 2011

De FørsTe auKsjOnsTinGenE faLLeR pÅ pLaSS *jUbeL*

Har dere fått med dere auksjonen vi har startet til inntekt for Stine Sofies Stiftelse? Hvis ikke sjekk ut 8XS for utfyllende informasjon. Vi vil gjerne ha med alle bloggere der ute, store som små. Hva kan dere bidra med? Auksjonsobjekter, omtale på bloggen deres, ta med infoen i barnehagen/skolen til barna deres - kanskje de kan hjelpe andre barn med noe kreativt som kan auksjoneres bort. Hjelp oss å vis at vi bloggere oser og bobler over med kreativitet som kan bidra til en bedre verden for barn og dere rettigheter i Norge. Vi har opprettet et auksjonsalbum på vår FB-side, ta en tur innom. Vi har også en arrangementside for auksjonen, legg dere til og inviter andre til det samme. Sammen kan vi faktisk gjøre en forskjell *Jiiiiiiiiiiha*

5 kommentarer:

 1. For et fantastisk initiativ! Hvor lenge varer auksjonen? Vi har nemlig Små føtter - store spor tema på søndager og dette hadde passet midt i blinken ;-)

  Ønsker deg en super helg!

  Klem fra Carina

  SvarSlett
 2. Så gøy Carina! :)

  Vi setter pris på all hjelpen vi kan få! Spesielt "Små føtter - store spor" som du snakker om her, dette er midt i blinken :) Her er det gøyeste om barn hjelper barn med å lage noe: ett bilde, smykker - kanskje spesielt ha fokus på nødnummeret som er opplyst på wwww.forbarnasbeste.no, og gjøre noe gøy av det? :)

  Man kan sende inn bilder av ting eller tjenester man ønsker å auksjonere bort helt frem til 09.02 på vår epost adresse. Selve auksjonen pågår på vår FB side i tidsrommet 09-13.02.2011.

  Ønsker deg en fantastisk helg - dette gjorde absolutt fredagskvelden vår bedre :)

  Klem familien S <3

  SvarSlett
 3. Supert! Da rekker vi det. Jeg publiserer et innlegg neste søndag!

  Tusen takk for at dere engasjerer dere! Dere er og vil være til stor inspirasjon for mange, som fortsatt sitter og tenker at de gjerne skulle gjort noe for å bidra.

  Stor klem fra Carina

  SvarSlett
 4. Jeg sitter og lager innlegg nå. Er det greit om jeg låner bilder og tekst fra auksjonssiden?

  Klem fra Carina

  SvarSlett
 5. Selvfølgelig :) Lån alt du vil av bilder og tekst - igjen, tusen hjertelig takk :)

  SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails